Boardmeeting

Ben jij werkzaam als personal assistent, secretaresse of office-manager bij een (internationaal opererende) organisatie? Dan komt deze taak vroeg of laat op jouw bordje: het organiseren van de eerstvolgende board meeting! Don’t worry, we got you. Bij Space To Create zit jij goed!

Wat is een boardmeeting?
Of je nu een startende onderneming hebt of al jaren enthousiast aan het doorgroeien bent in een bedrijf, het helpt altijd om nieuwe ideeën op te doen. Tijdens een boardmeeting bespreek je de belangrijkste zaken van een organisatie.

Boek je space!
Met de keuze van de locatie van jouw boardmeeting kan jij het verschil maken. Kies je voor een saaie ruimte of zorg jij ervoor dat je een inspirerende locatie boekt? Die keuze is snel gemaakt als je het aan ons vraagt! Wij bieden je dé ultieme locatie voor jouw meeting. Met een mooi uitzicht over Utrecht CS zitten we op een van de centraalste en best bereikbare locaties van Nederland. Of je nu met de auto of de trein komt, je stapt zo naar binnen. Vlak in de buurt vind je een enorm aanbod aan winkels, cafés, restaurants en andere gelegenheden. Je kunt je de meeting dus makkelijk combineren met een andere activiteit. 

What’s in it for you?
Jij boekt je space en het ontbreekt je aan niets! Wanneer je binnenloopt bij Space to Create voelt het alsof je er al jaren komt. Alles is tot in de details verzorgd en aan levendigheid ontbreekt het niet. Onze spaces zijn met zorg samengesteld: sfeervolle lampjes, plantjes, veel kleur, goede stoelen (jij maakt indruk op je genodigden met echte Herman Millers) en professionele faciliteiten. Een plek die energie geeft en uitnodigt om buiten de hokjes te denken. 

Naast de moderne inrichting, vind je binnen alles wat je nodig hebt om relaxt en gefocust te presenteren:

⊹ Onbeperkt koffie (ja, ook inclusief cappuccino’s en latte macchiato’s)
⊹ Onbeperkt thee, fris, fruit & snacks
⊹ Een presentatiescherm/ beamer
⊹ Flip-overs
⊹ Whiteboard-walls
⊹ Snelle wifi 
⊹ Een Apple TV
⊹ Veel daglicht & hoge plafonds
⊹ Een professioneel team dat altijd voor je klaarstaat
⊹ Geweldig uitzicht op het Stationsplein in Utrecht 
⊹ First aid box met o.a. markers, pennen, post-its, masking tape & whiteboardwissers 

Let’s get in touch!
Wij zorgen ervoor dat jij het optimale uit je space kunt halen. Het komt vaak voor dat je gedurende (of ter afsluiting van) een board meeting gezamenlijk gaat lunchen of dineren. Wij werken samen met verschillende restaurants en kunnen dit dan ook voor je regelen. Neem gerust contact op voor meer informatie, wij staan voor je klaar! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Boardmeeting

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)