Online Event: Celebrate Your Happiness

Online event over hoe je meer omzet, loyale klanten en een toekomstbestendig bedrijf creëert op basis van menselijkheid, empathie en vertrouwen.

“Be human in business.”

Gary Vaynerchuk

Georganiseerd door

sound & solid

Sound & Solid zet zich in voor het creëren, verspreiden en verdiepen van werkgeluk. Via Define Your Happiness wil S&S haar missie samen met (wereld)bekende sprekers verspreiden; iedereen verdient gelukkig te zijn in het werk.

Over het event

Dankzij Covid-19 werken we al meer dan een jaar vanuit huis. Je hoeft niet meer in lange files te staan, of je door een overvolle trein te wurmen tijdens de spits. Dat scheelt je een hoop tijd en gedoe, maar thuiswerken heeft ook nadelen.

Je mist het echte contact met uw collega’s, klanten en zakenpartners, face-to-face vergaderingen zijn vervangen door videobellen en alle communicatie verloopt via een scherm en een headset. Je kunt niet lunchen met je favoriete collega’s, klanten en zakenpartners en ook de gezellige (fysieke) vrijdagmiddagborrel wordt overgeslagen.

Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat full-time op kantoor werken er niet meer in zit. We gaan niet terug naar hoe het was; we zullen hybride blijven werken. Het is efficiënt, maar heeft ook serieuze consequenties.

Want:

  • Hoe houd je je bedrijf onderscheidend in je branche, nu er online zoveel ruis is?
  • Hoe blijf je verbonden met je klanten, nu je ze bijna nooit meer face-to-face ontmoet?
  • Hoe creëer je loyale klanten die bij jouw bedrijf blijven?
  • Hoe genereer je meer verkoop op basis van je doel en oprechtheid in plaats van je klanten te veel te pushen?
  • Hoe run je een winstgevend bedrijf terwijl je een grote impact hebt op de maatschappij?
  • Hoe bouw je een bedrijf waar iedereen trots op is, zodat je bedrijf kan vertrouwen op mond-tot-mond reclame?
  • Hoe bouw je een merk dat je ideale klanten aantrekt?

Tijdens Celebrate Your Happiness krijg je antwoord op deze vragen en meer!

De sprekers laten je zien hoe je (meer) omzet, loyale klanten en een toekomstbestendig bedrijf creëert, gebaseerd op menselijkheid, empathie en vertrouwen. Over sprekers gesproken; dit zijn de personen die niet kunnen wachten om hun kennis met jou te delen:

 

            GARY VAYNERCHUK | CEO VaynerMedia

Ondernemer Gary Vaynerchuk is de voorzitter van VaynerX – een moderne communicatie-onderneming – en de CEO van VaynerMedia, een full-service digital acency dat diensten verleent aan Fortune 500-klanten in vijf vestigingen van het bedrijf. Gary werd eind jaren ’90 bekend door de oprichting van WineLibrary, een van de eerste e-commercesites voor wijn. Hij hielp zijn vader het familiebedrijf te laten groeien van 4 miljoen naar 60 miljoen omzet.

Gary is ook een van de meest gevraagde sprekers van vandaag. Hij is een durfkapitalist, vijfvoudig New York Times-bestsellerauteur en een vroege investeerder in bedrijven als Twitter, Tumblr en Uber. Gary is genoemd in zowel Crain’s als Fortune’s 40 onder 40 lijsten.

Gary is het onderwerp van DailyVee, een online documentaireserie die laat zien hoe het is om een CEO en publiek figuur te zijn in de digitale wereld van vandaag. Hij is ook de gastheer van #AskGaryVee, een online vraag-en-antwoordshow over zaken en advies.

Gary heeft de ambitie om een op mensen gebaseerd bedrijf op te bouwen. In de afgelopen jaren is VaynerMedia gegroeid van 20 medewerkers naar meer dan 800, verspreid over 5 verschillende kantoren wereldwijd. Gedurende die tijdspanne is het behoud van de bedrijfscultuur altijd de nummer één prioriteit geweest voor hem als CEO. Hij gelooft dat een sterke interne cultuur de sleutel is tot het succes van een bedrijf.

 

            CLAUDE SILVER | Chief Heart Officer VaynerMedia

Coaching. Team-building. Prestaties maximaliseren. Dat zijn maar een paar van de vaardigheden die Claude Silver heeft opgedaan toen ze een surf- en avonturenbedrijf runde in San Francisco. Vandaag gebruikt ze die vaardigheden in een heel andere omgeving.

Als Chief Heart Officer van VaynerMedia staat Claude bekend om haar bijzonder menselijke benadering van human resources. Ze ontcijfert de potentie van werknemers door nauwe persoonlijke banden te smeden, een inclusieve cultuur te bevorderen, doelgerichte teams te versterken en de hele organisatie te doordrenken met een Noord-Californisch optimisme.

Haar drie decennia lange carrière omvat leidinggevende posities bij grote reclamebureaus en consultatieve opdrachten bij een verscheidenheid van andere zakelijke klanten. In haar keynote zal Claude met ons delen hoe verbinding, vertrouwen en empathie bijdragen aan een geweldige bedrijfscultuur en merk, wat leidt tot een succesvol bedrijf.

 

             MARCO VAN ONZEN | Co-founder Sound & Solid

Werken in de financiële sector. Uitkijken naar het weekend. Doorwerken op feestdagen. Feesten tot de zon opkomt en op maandag nog vermoeider beginnen dan toen hij op vrijdag van kantoor kwam. Zo was Marco. ‘Liever drinken dan denken’ was zijn motto. Hij had een doorsnee millennial-lifestyle. Gesteund door korte-termijn gelukshots zoals tequila. Heel veel tequila.

Dat veranderde allemaal in 2017. Marco woonde een evenement bij waar Mo Gawdat zijn levensverhaal deelde en hij raakte diep geïnspireerd. Niet alleen door zijn verhaal, maar ook door zijn missie. De volgende dag begon hij boeken te lezen (heel veel boeken) over het onderwerp geluk. Marco begon dingen om te gooien in zijn leven. In 2019 veranderde zijn hele leven opnieuw. Hij ontmoette zijn levens- en zakenpartner, Sofie Sun, die vanaf het begin zijn passie deelde. Samen maken ze de wereld een betere plek door hun inzet om mensen gelukkiger te maken op het werk. Niet alleen op de korte termijn, maar ook for the long run.

In de talkshow zal hij samen met partner Sofie Sun tools met je delen, zodat jij je bedrijf kunt runnen vanuit authenticiteit, menselijkheid en geluk.

 

             YUAN ‘SOFIE’ SUN | Happiness mentor & co-founder Sound & Solid

Yuan Sun werd in 1986 geboren in China. In 2007 kwam ze naar Nederland om haar studie te vervolgen en sindsdien is ze gebleven. Ze studeerde aan de Universiteit Leiden en heeft een masterdiploma in Nederlandse Letterkunde. Ook heeft ze meer dan 100 boeken van het Nederlands naar het Chinees vertaald.

Yuan is gefascineerd door het onderwerp geluk, vooral werkgeluk. Daarom heeft ze Build Your Happiness opgericht. Ook heeft ze gewerkt als organisatiecoach, gericht op bevlogenheid en werkgeluk voor verschillende organisaties. Van 2019 tot 2020 werkte ze als Chief Happiness Officer voor een van de grootste Nederlandse banken, ABN AMRO.

Haar missie is om organisaties te helpen bij het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving, zodat iedereen zich vrij kan voelen om te zijn wie hij of zij werkelijk is. Dit is volgens haar de basis voor gelukkig zijn op het werk. In de talkshow zal zij, samen met haar partner Marco van Onzen, tools met je delen zodat jij je bedrijf kunt runnen vanuit authenticiteit, menselijkheid en geluk.

 

             DENNIS VAN SOESTSales Development Lead & Purpose Officer EMEA

Dennis van Soest heeft een sterke passie voor verkoop, leiderschap en medewerkersbetrokkenheid. Elke dag helpt hij mensen zichzelf te overtreffen en samen te werken aan een zinvol leven. Dennis is een sales-, leiderschaps- en levenscoach. Hij werkt voor Oracle Corporation in EMEA, waar hij een klantgerichte verkoopomgeving opbouwt en verkopers, verkoopleiders en anderen in staat stelt het beste uit hun carrière en hun leven te halen.

Binnen zijn eigen bedrijf, Tristate Coaching, coacht hij individuen op hun persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Ook helpt hij bedrijven groeien op zakelijk gebied, door middel van betrokkenheid van werknemers en leiderschapsontwikkeling. Gedurende zijn carrière heeft Dennis uitgebreide ervaring opgedaan in sales, business development en leiderschapsrollen. Hij houdt van delen, engageren en spreken in het openbaar over zijn favoriete onderwerpen en beschouwt zichzelf als een lifelong learner.

In zijn keynote zal Dennis met je delen hoe je meer omzet kunt maken vanuit je purpose perspective, terwijl je je bedrijf op een duurzame manier laat groeien.

 

           WENCKE ESTER-LORBER | Commercial Director Great Place To Work

Na verschillende commerciële functies binnen mediabedrijven, is Wencke nu Commercieel Directeur bij Great Place To Work. Ze werkt samen met organisaties die gepassioneerde medewerkers hoog in het vaandel willen dragen en ze gelooft 100% in het delen van inspirerende verhalen.

Wencke is ervan overtuigd dat het creëren van psychologische veiligheid op de werkvloer één van de belangrijkste taken is van een werkgever. Iedereen binnen de organisatie moet vrijuit kunnen spreken, ongeacht kleur, geslacht of rol. Het kan namelijk allemaal bijdragen aan het succes van de organisatie. Vertrouwen is key.

In haar keynote zal Wencke met je delen hoe vertrouwen in de praktijk werkt en zal ze lessen trekken uit de meest optimale werkculturen. Ze onthult de geheimen van de meest succesvolle bedrijven die deze culturen niet alleen creëren, maar ook in stand houden.

 

            GERRIT BROUWER | Co-founder & voormalig CEO Appical

Gerrit Brouwer was de cultuurexpert en Chief Growth Officer van CompanyMatch, een recruitment technology provider en marktleider in het evalueren van culture fit. Met zijn positieve mindset, executiekracht en vermogen om teams aan te jagen en te leiden, was Gerrit verantwoordelijk voor de verdere groei en uitbreiding van CompanyMatch in de EU en overzeese markt.

Gerrit heeft een gevarieerde carrière, met zijn diensttijd bij de Royal Marines en loopbaan bij toonaangevende ondernemingen zoals Royal Dutch Shell en Rabobank. Na zijn corporate carrière heeft hij zich verdiept in HR-tech en is hij actief betrokken geweest bij een aantal start-ups. Hij was de medeoprichter & CEO van Appical, een employee pre- en onboarding app die een absolute game changer is geworden in HR.

Naast zijn werk in start-ups, is Gerrit ook plaatsvervangend hoogleraar aan Stenden University. Ook is hij gepassioneerd schrijver van romans die de “kritieke momenten van mislukking in het leven” bespreken, waarbij hij angst, tegenslag en teleurstelling ombuigt in geluk.

In zijn keynote zal Gerrit laten zien hoe kwetsbaarheid bijdraagt aan een geweldige bedrijfscultuur en merk, wat op zijn beurt leidt tot een succesvol bedrijf.

 

             NANCY BEERS | Founder Happy Scrum Master

Nancy Beers staat bekend als de Happy Scrum Master. Met een achtergrond in de IT, het lesgeven, de muziek, gamification en alles rondom Agile is ze een alleskunner geworden die innovatie aanwakkert en creativiteit stimuleert. Oh en ze houdt van gekkigheid!

Nancy’s missie: verander de wereld, één spel tegelijk. In haar interactieve sessie neemt Nancy je mee naar the power of play. Je kunt veel energie en spelvormen verwachten waar je direct mee aan de slag kunt! Zo krijg je de tools om live-ervaringen te creëren terwijl je een online vergadering hebt met je collega’s, zakenpartners en/of klanten.

 

           DAVID CHISLETT | Chief Activator

Geboren in Groot-Brittannië, opgegroeid in Zuid-Afrika, woonachtig in Nederland. Nergens en overal is thuis.

David is een gepubliceerd auteur, dichter, muzikant en kunstenaar. Hij is ook al meer dan 25 jaar ondernemer. De link die alles in zijn leven met elkaar verbindt is creativiteit.

Creatief geactiveerde mensen zijn betere probleemoplossers en meer pro-actief, waardoor ze productiever, effectiever en meer betrokken zijn. Kortom, creativiteit helpt ons de beste versie van onszelf te zijn. Daarom streeft David ernaar om individuen, teams en bedrijven te helpen loskomen door hun creatieve capaciteiten beter te benutten, te laten groeien en te verbeteren.

David is altijd nieuwsgierig, wat ertoe leidt dat hij zich altijd afvraagt ‘Waarom? Hoe?’.  Als gevolg daarvan heeft zijn carrière hem in staat gesteld om verbindingen te leggen tussen vele werelden.

Over de host

Buffi Duberman

Buffi Duberman is de Personal English Coach van artiesten als Wouter Hamel, Racoon, Jacqueline Govaert, Tim Knol en Within Temptation. Daarnaast staan er diverse topacteurs, politici en CEO’s in haar klantenportfolio. Ook is ze een officiële TEDx-sprekercoach!Buffi is in New York geboren. In 1991 verhuisde ze voor de liefde naar Den Bosch. Daar werkt ze de afgelopen 25 jaar met hart en ziel aan het verbeteren en veranderen van de manier waarop Nederlanders Engels leren. Op dit moment is ze de bekendste Engels-coach van Nederland. Buffi’s passie, eerlijkheid en humor komen tot uiting in alles wat ze doet. Ze is een rulebreaker, een gamechanger en een communicatiefee.

Online Event: Celebrate Your Happiness

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)