Privé kantoor

Heb je een kantoor nodig op een top locatie,  maar wil je ook de flexibiliteit behouden? Dan zit je bij ons goed. We hebben kantoorruimtes variërend van 20 tot 65m2.  Naast je vaste kantoorruimte heb je ook toegang tot alle openbare ruimtes, keukens, werkplekken en meer. We bieden flexibele contracten waarbij je van alle gemakken bent voorzien.

Vanaf €1.215,-

Per maand

Met postadres

& kvk registratie

Over

Heb je een kantoor nodig op een top locatie, maar wil je ook de flexibiliteit behouden? Dan zit je bij ons goed. We hebben kantoorruimtes variërend van 20 tot 65m2. Naast je vaste kantoorruimte heb je ook toegang tot alle openbare ruimtes, keukens, werkplekken en meer. We bieden flexibele contracten waarbij je van alle gemakken bent voorzien.

Inbegrepen

Drankjes

Glasvezel internet

Printer & scanner

Stilteruimtes

Belhokjes

Receptie & ontvangst

25% korting op vergaderruimtes

Competence Factory Membership

Volg trainingen tegen gereduceerd tarief

Douche

voor sportieve "woon-werkers

Creativity starts here

Evenementruimte

Livestream-studio

Bedrijfsondersteuning

Huur een trainer, spreker of opdrachtnemer

Netwerk borrel

Donderdag om de week

Inspiration Factory 1x per maand

VanMoof fietsen

Whiteboard-wall

Teken op de muren

In hoogte verstelbare tafels

Switch naar staand-bureau

Herman Miller bureaustoelen

Scrum-agile ruimtes

Impressie

Instagram recente posts

spacetocreateutrecht_nametag

Covid-19 maatregelen

Wij doen iedere twee uur een desinfectieronde om er voor te zorgen dat alle oppervlakten schoon blijven. Deurlinken, koffieapparaat, tafels, stoelen; we houden het steriel!

Door onze ruime lokalen, gangen en openbare ruimten kunnen wij overal 1,5 meter afstand waarborgen. De tafels  in de ruimtes staan ruim uit elkaar, en door de inrichting kan je je vrij bewegen zonder opstoppingen.

We hebben op onze locatie een zeer hoogwaardig ventilatiesysteem dat verse lucht naar iedere ruimte brengt en deze ook weer afgevoerd. We hebben dus constante verse lucht van buiten en geen recirculatie. Ook hebben we verschillende co2 meters geplaatst op onze locatie die alleen een hoge kwaliteit hebben aangegeven.

Handen wassen! Een van de belangrijkste dingen die je kan doen om het risico op besmetting te verlagen is het wassen van je handen. Wij zorgen er daarom voor dat zeep en desinfectiemiddelen altijd in de buurt zijn. 

Bereikbaarheid

Space to Create is gelegen naast meerdere grote Interparking Parkeergarages:

  • Interparking P1: Spoorstraat 22, 3511 EN Utrecht
  • Interparking P2: Spoorstraat 17, 3511 EN Utrecht

De tarieven voor parkeren zijn:

  • Tarief 4 uur voordeelkaart (1x in en uitrijden): ma – do € 7,-
  • Tarief 4 uur voordeelkaart (1x in en uitrijden): vr – zo € 8,50
  • Tarief day trip parking (24u): ma – vr  €25,-

Eigen parkeerplaats mogelijk op aanvraag

Meer informatie over parkeren

Space to Create zit direct tegenover het Utrecht Centraal Station. Vanuit de Stationshal neem je de uitgang “centrum” en kom je op het Stationsplein. Je kijkt nu richting de ingang van winkelcentrum Hoog Catharijne. Loop nu 50 meter naar rechts over het Stationsplein en je ziet ons!

Looproute station

Play Video

Looproute parkeerplaats

Play Video

Facilitators, trainers, sprekers en vakexperts

Heb jij een bijeenkomst, project of evenement waarbij jij een vakexpert kan gebruiken? Kijk dan naar ons brede netwerk van professionals en ervaren trainers.
UX Design & Web-development

Marlon Augustijn

Hi, ik ben Marlon. Inmiddels sta ik al ruim tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met advies over conversieoptimalisatie, SEO en UX help ik organisaties en ondernemers online te groeien.
Video & Animatie

Riaz Abdoelrahman

Als zoon van een filmmaker weet Riaz alles van het filmvak. Documentaires, livestreams, commerciële video-content; hij is van alle markten thuis.

Ontdek onze events

Kennis-evenementen, borrels, webinars en meer. Bekijk wat wij en onze partners op de planning hebben staan. Schrijf je in en doe mee, inschrijvingen zijn open voor iedereen.

Online Event: Celebrate Your Happiness

Online event over hoe je meer omzet, loyale klanten en een toekomstbestendig bedrijf creëert op basis van menselijkheid, empathie en vertrouwen.

Geïnteresseerd? Plan een bezichtiging of een telefonische afspraak.

Flexibele kantoren

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)