Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Marlon Augustijn

Hi, ik ben Marlon. Inmiddels sta ik al ruim tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met advies over conversieoptimalisatie, SEO en UX help ik organisaties en ondernemers online te groeien.

Onderwerpen

Digitale strategie
Design sprints
Customer journeys
Prototyping

In the huren als

Trainer
Project facilitator
Spreker
UX consultant/designer

Talen

Nederlands
Engels

Over Marlon Augustijn

Hi, ik ben Marlon. Mijn specialisme zou ik omschrijven als UX-designer met een achtergrond in webdesign en zoekmachineoptimalisatie. Inmiddels sta ik al ruim tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met advies over conversieoptimalisatie, SEO en UX help ik organisaties en ondernemers online te groeien. Daarnaast help ik cursisten m.b.v. verschillende trainingen op weg in het vak van UX Design

Interview

Bruce Lee is mijn mentor. Be like water my friend. Mijn meeste inspiratie komt vanuit de vechtsport. Verder haal ik ook veel inspiratie uit Stoïcisme.
Een programma ontwikkelen dat bedrijven helpt met het navigeren naar een betere online langetermijnstrategie.
Never Split The Difference van Chris Voss.
Eenvoudige oplossingen bedenken voor ingewikkelde vraagstukken. Het gevoel dat je krijgt wanneer je weet dat je de oplossing hebt ontmaskerd is voor mij pure adrenaline.
Train je empatisch vermogen. Een goede UX’er of content strategist staat of valt bij zijn vermogen om zich in de schoenen van zijn publiek te verplaatsen. Je maakt nooit iets voor jezelf, maar voor degene die het moet gebruiken.

Vraag informatie aan over Marlon Augustijn

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Marlon Augustijn

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)