Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Ruben van Esterik

Als freelance animator/motion designer, conceptdenker en animatietrainer is Ruben van Esterik al ruim 10 jaar aan het werk in de creatieve branche. Met opdrachtgevers als Videoland en Mentos heeft hij inmiddels een inspirerend portfolio opgebouwd.

Onderwerpen

Adobe After Effects
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Premiere Pro
Final Cut Pro
Mad Mapper
Art directie / regie / aansturen
Concept ontwikkeling
Storyboarding / animatics

In the huren als

Animatie Trainer
Concept Denker
Art director
Animator
Ontwerper
Projectie-mapping specialist

Talen

Nederlands
Engels

Over Ruben van Esterik

Ik ben Ruben van Esterik. Freelance animator / motion designer, concept denker en animatie trainer! Al ruim 10 jaar zelfstandig ondernemer in de creatieve branche en met een mooi divers arsenaal aan klanten in diverse segmenten, Ik ontwikkel tv-commercials, social video’s, webvideo’s, ruimtelijke projecties en nog veel meer voor klanten als o.a. Videoland, Kunstmuseum Den Haag, Shimano, Mentos en American Express.

Opdrachtgevers

Opdrachten

Interview

Stefan Sagmeister speelt al een hele tijd een rol als inspirator. Zijn out of the box, onconventionele manier van denken en werken maken hem uniek. Ik heb de eer gehad op een festival onder het genot van een biertje lang met hem te praten. Super relaxed, slim en open persoon. Verder bedrijven als Buck (buck.co), Pixar en talloze anderen!
Ik zou graag de lijn volgen die ik nu heb uitgezet. Diverse projecten met elke keer een unieke aanpak en stijl. Wel zou ik graag wat groeien om meer en vooral betere producties te kunnen draaien. Vandaar binnenkort Studio van Esterik!
Sagmeister & Walsh – Beauty. Letterlijk Prachtig! Het design, de lay-out en de visuele voorbeelden in dit boek zijn geweldig! Ik waardeer hun stelling en uitleg dat schoonheid functioneel is, en hoe dat moderne perspectieven op design uitdaagt.
Nieuwe uitdagingen en het succesvol afronden van pittige uitdagingen!
Trechter zo veel mogelijk aan het begin van een traject. Elimineer de mogelijkheid om overal uit ‘ALLES’ te kunnen kiezen. Stel regels op, houd het overzichtelijk en wees creatief met de gekozen ingrediënten.

Vraag informatie aan over Ruben van Esterik

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Ruben van Esterik

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)