Yellow Space

Deze ruimte biedt plaats aan 5 personen met 1,5m afstand. De Yellow Space is een ruimte met veel natuurlijk licht. In het midden van de ruimte staat een grote ronde tafel, met nog twee zitplaatsen bij het raam.

20 m²

Oppervlakte

2 - 6

Personen

€ 225,-

Per dagdeel (4 uur)
Ex. btw

Over de ruimte

Deze ruimte biedt plaats aan 5 personen met 1,5m afstand. De Yellow Space is een ruimte met veel natuurlijk licht. In het midden van de ruimte staat een grote ronde tafel, met nog twee zitplaatsen bij het raam.

Impressie

Inbegrepen faciliteiten

65 inch flatscreen

WiFi

Whiteboard

Flipover

Drankjes

Fruit

Extra faciliteiten

iMac computer

€30,-

Remote apparatuur

€ 30,-

Trainer / spreker

Op aanvraag

Lunch / diner

€12,50 p.p. / €17,50 p.p

Studio apparatuur

Op aanvraag

Borrel

€10 p.p. - 30 min

Zie je niet de faciliteiten die je nodig hebt? laat het ons weten. We kunnen alles voor je regelen.

Covid-19 maatregelen

Wij doen iedere twee uur een desinfectieronde om er voor te zorgen dat alle oppervlakten schoon blijven. Deurlinken, koffieapparaat, tafels, stoelen; we houden het steriel!

Door onze ruime lokalen, gangen en openbare ruimten kunnen wij overal 1,5 meter afstand waarborgen. De tafels  in de ruimtes staan ruim uit elkaar, en door de inrichting kan je je vrij bewegen zonder opstoppingen.

We hebben op onze locatie een zeer hoogwaardig ventilatiesysteem dat verse lucht naar iedere ruimte brengt en deze ook weer afgevoerd. We hebben dus constante verse lucht van buiten en geen recirculatie. Ook hebben we verschillende co2 meters geplaatst op onze locatie die alleen een hoge kwaliteit hebben aangegeven.

Handen wassen! Een van de belangrijkste dingen die je kan doen om het risico op besmetting te verlagen is het wassen van je handen. Wij zorgen er daarom voor dat zeep en desinfectiemiddelen altijd in de buurt zijn. 

Bereikbaarheid

Space to Create is gelegen naast meerdere grote Interparking Parkeergarages:
  • Interparking P1: Spoorstraat 22, 3511 EN Utrecht
  • Interparking P2: Spoorstraat 17, 3511 EN Utrecht
De tarieven voor parkeren zijn:
  • Tarief 4 uur voordeelkaart (1x in en uitrijden): ma – do € 7,-
  • Tarief 4 uur voordeelkaart (1x in en uitrijden): vr – zo € 8,50
  • Tarief day trip parking (24u): ma – vr  €25,-
Meer informatie over parkeren
Space to Create zit direct tegenover het Utrecht Centraal Station. Vanuit de Stationshal neem je de uitgang “centrum” en kom je op het Stationsplein. Je kijkt nu richting de ingang van winkelcentrum Hoog Catharijne. Loop nu 50 meter naar rechts over het Stationsplein en je ziet ons!

Looproute station

Play Video

Looproute parkeerplaats

Play Video

Annulering

U kunt tot twee weken voor de aanvangsdatum kosteloos annuleren.

Bij annulering tussen 14 dagen en 7 dagen voor de aanvangsdatum bedragen de annuleringskosten 50% van de totale reserveringswaarde.

Bij annulering tussen 7 dagen en 48 uur voor de aanvangsdatum bedragen de annuleringskosten 75% van de totale reserveringswaarde.

Bij annulering binnen 2 werkdagen voor de aanvangsdatum kan er gekozen worden uit twee opties:

  1. Bij definitieve annulering wordt er 100% van het originele bedrag als annuleringskosten in rekening gebracht.
  2. Bij annulering is het eenmalig mogelijk om de datum van de boeking te wijzigen (let op: hierna is de boeking niet meer te annuleren!)

Facilitators, trainers, sprekers en vakexperts

Heb jij een bijeenkomst, project of evenement waarbij jij een vakexpert kan gebruiken? Kijk dan naar ons brede netwerk van professionals en ervaren trainers.
Visual Design

Paul van Elk

Weg met detailblubber! Ik maak complexe verhalen visueel door heldere en simpele beeldtaal. De essentie in beeld. Mijn kracht ligt bij het bedenken en ontwerpen van infographics, campagnes, logos & huisstijlen.
Video & Animatie

Ruben van Esterik

Als freelance animator/motion designer, conceptdenker en animatietrainer is Ruben van Esterik al ruim 10 jaar aan het werk in de creatieve branche. Met opdrachtgevers als Videoland en Mentos heeft hij inmiddels een inspirerend portfolio opgebouwd.

Ontdek onze events

Kennis-evenementen, borrels, webinars en meer. Bekijk wat wij en onze partners op de planning hebben staan. Schrijf je in en doe mee, inschrijvingen zijn open voor iedereen.

Webinar: Hybride samenwerken

In dit webinar delen trainers Yuen Yen en Jing hun ervaringen met samenwerken op afstand. Zo kan iedereen met plezier online, offline én hybride samen

Webinar: Design Thinking leren door te doen

In dit webinar neemt Design Thinking-expert Maarten Jurriaanse je mee in de wereld van Design Thinking.

Vraag een offerte voor de Yellow Space

Yellow Space

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)