Drankjes, dansjes en inspirerende mensen: kom donderdag 5 oktober naar de gratis netwerkborrel! Meer informatie en aanmelden

Studio Event 1

Til je event naar een hoger niveau met onze Studio Event 1. Wij bieden jou dé ruimte voor jouw interactieve webinar, talkshow, tv-opname of (online) event.

50 m²

2 - 40

v.a. €585

Over de ruimte

Van interactieve webinar naar bruisende talkshow en incompany event tot aan hackathon: de Studio Event 1 biedt ruimte voor jouw perfecte bijeenkomst. Beleving, maatwerk en innovatie komen hier samen. Geniet van de sfeervolle ambiance, de gastvrije service en fijne lichtinval – deze ruimte is dé succesformule voor jouw impactvolle evenement.

Staat er een hybride event op de planning? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse livestream-mogelijkheden die jouw (online) event naar een hoger niveau tillen (lees meer over de aanwezige tools & techniek). We denken graag met je mee in toffe opstellingen en mogelijkheden. Bovendien zorgen we ervoor dat alles check, check, dubbelcheck is, zodat je niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

Om de sfeer van de Studio Event 1 te proeven, kun je onze locatie het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we met je zitten om al je wensen in kaart te brengen en je vrijblijvend rond te leiden. Een bezichtiging plannen? De beschikbaarheid checken of een andere vraag? Ons team helpt je graag.

Studio Event 1 is onderdeel van onze grote Studio Space. Deze ruimte boek je los, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de algehele Studio Space te reserveren.

Dagdeel tarieven van de Studio Event 1

  • Ochtend dagdeel · 9:00 - 13:00 € 585,-
  • Middag dagdeel · 13:00 - 17:00 € 585,-
  • Avond dagdeel · 17:00 - 21:00 € 585,-

In deze Space zijn alle faciliteiten tot 16 personen inbegrepen. Kom je met meer personen? Dan betaal je €10,00 per persoon per dagdeel extra.

  • Heb je afwijkende tijden? Laat het ons weten bij je boeking of bel ons, dan helpen we je graag verder.
  • Prijzen zijn exclusief btw
  • Dagdelen kunnen gecombineerd worden
  • Je kan tot twee weken voor de aanvangsdatum kosteloos annuleren

Impressie

Inbegrepen faciliteiten

65 inch flatscreen

WiFi

Whiteboard

Flipover

Drankjes

Fruit

Extra faciliteiten

iMac computer

€30,-

Remote apparatuur

€ 50,-

Facilitator / spreker

Op aanvraag

Lunch / diner

€14 p.p. / €18,50 p.p

Studio apparatuur

Op aanvraag

Borrel

€10 p.p. - 30 min

Zie je niet de faciliteiten die je nodig hebt? laat het ons weten. We kunnen alles voor je regelen.

Heb je vragen over onze Studio Event 1? Neem gerust contact met ons op

Lunch- en borrelarrangementen

Een succesvolle brainstormsessie of vergadering met zakenrelaties vraagt om goede en gezonde voeding. En dat is nou precies waar wij goed in zijn! Kijk voor alle mogelijkheden op onze food & drinks pagina.

Lunchen buiten de deur - 13,50 p.p.

Lunchen bij Space to Create - 18,50 p.p.

Bereikbaarheid

Je vindt ons op Stationsplein 90, naast Utrecht Centraal. Vanuit de trein stap je dus zo naar binnen. Naast openbaar vervoer, vind je diverse parkeerplaatsen en fietsenstallingen in de buurt. Ook hebben wij een douche, dus die vroege fietstocht of hardloopsessie wordt ook aangemoedigd! Hier vind je alle details rondom de routebeschrijving.

Looproute station

Video afspelen

Looproute parkeerplaats

Video afspelen
FAQ

Onze dagdelen bevatten standaardtarieven. Als jouw meeting meerdere dagdelen overlapt, worden alle dagdelen gefactureerd. Voorbeeld: als je een ruimte boekt van 11:00 uur tot 15:00 uur, betaal je voor twee dagdelen.

Je kunt tot twee weken voor de aanvangsdatum kosteloos annuleren. Alle details vind je in de vrijblijvende offerte.

Natuurlijk! Je bent meer dan welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij ons op locatie. Plan vooral een rondleiding in.

Vraag een offerte voor de Studio Event 1

Boost your meeting

Til jouw bijeenkomst naar een nieuw niveau door middel van onze extra’s. Heb jij een specifiek project in je hoofd? Vinden we alleen maar leuk! Wellicht kan ons professionele netwerk van ervaren experts een toevoeging bieden.

Inspiratie & tips
We helpen je graag met het organiseren van een effectieve bijeenkomst. Daarom delen we regelmatig inzichten en handige tips via onze blog.

“We willen de ideale gelegenheid bieden om professionals te inspireren” – René Steuer over Drinks @ Studio Utrecht CS🥂

Of je nu ondernemer, freelancer of medewerker bent, een goed zakelijk netwerk is van onschatbare waarde.

Verder lezen..

Space to Create

Een succesvolle meeting plannen? Dit heb je nodig

Een efficiënte, succesvolle vergadering is natuurlijk altijd je doel, maar in de praktijk wil dat nog wel eens anders uitpakken. We zetten de belangrijkste ingrediënten voor je op een rijtje.

Verder lezen..

Word tijd de baas: 5 timemanagement tips

Je wilt graag zoveel mogelijk van je to-do list afstrepen, maar het lukt maar niet. Om je hier een beetje bij te helpen, geven we je een paar tips. Zo word jij tijd de baas!

Verder lezen..

Effectief samenwerken: hoe doe je dat?

In deze blog geven we je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat de samenwerking binnen je organisatie soepel en succesvol verloopt.

Verder lezen..

Boost your meeting | Space to Create

Een goed interview afnemen, hoe doe je dat?

Interviewen is een vak an sich; het is weten wat je vraagt, hoe je het vraagt en wanneer je het vraagt. Dit zijn onze tips!

Verder lezen..

Digitaal vergaderen: bereid je meeting goed voor

Online vergaderingen; we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Een goede online meeting vraagt overigens om de juiste voorbereiding. Met deze tips & tools kun jij effectief aan de slag!

Verder lezen..

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Studio Event 1

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)