Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Jouw ideale vergaderlocatie in Utrecht

Vergaderen in Utrecht bij Space to Create is levendig en veelzijdig. Laat je verrassen door onze creatieve ruimtes en het inspirerende uitzicht op het Stationsplein. We zorgen ervoor dat alles nog nét iets beter verzorgd wordt dan wanneer je het zelf zou doen. Onze karakteristieke vergaderlocatie naast Utrecht Centraal is namelijk van alle gemakken voorzien!
Kom je met meer dan 100 personen, of wil je een evenement organiseren met meerdere ruimtes? Bij ons kan dat zeker. Neem contact met ons op en wij adviseren je graag.
Terrace Space

Per dagdeel (4u)

€ 450,-
Garden Space

Per dagdeel (4u)

€ 550,-
Strategy Space

Per dagdeel (4u)

€ 300,-
Ocean Space

Per dagdeel (4u)

€ 550,-
Olympic Space

Per dagdeel (4u)

€ 825,-
Music & Studio En-Suite Space

Per dagdeel (4u)

€ 545,-
Music Space

Per dagdeel (4u)

€ 400,-
Studio En-Suite Space

Per dagdeel (4u)

€ 290,-
Pop Art Space

Per dagdeel (4u)

€ 300,-
Energy Space

Per dagdeel (4u)

€ 550,-
Board Space

Per dagdeel (4u)

€ 550,-
Olympic 2 Space

Per dagdeel (4u)

€ 550,-
Olympic 1 Space

Per dagdeel (4u)

€ 600,-
Yellow & Blue Space

Per dagdeel (4u)

€ 600,-
The Attic Herengracht

Per dagdeel (4u)

€ 245,-
Library Lounge

Per dagdeel (4u)

€ 245,-
Studio Event 1

Per dagdeel (4u)

€ 645,-
Library Bar

Per dagdeel (4u)

€ 490,-
Cobra Lounge

Per dagdeel (4u)

€ 125,-
Alechinsky Lounge

Per dagdeel (4u)

€ 302.50,-
Blue Space

Per dagdeel (4u)

€ 300,-
Studio Event Space

Per dagdeel (4u)

€ 1290,-
Studio Event 2

Per dagdeel (4u)

€ 645,-
Scrum – Agile Space

Per dagdeel (4u)

€ 640,-
Yellow Space

Per dagdeel (4u)

€ 325,-
Catwalk

Per dagdeel (4u)

€ 605,-
Yellow Interview Space

Per dagdeel (4u)

€ 115,-
Blue Interview Space

Per dagdeel (4u)

€ 115,-
Ambassade Lounge

Per dagdeel (4u)

€ 0,-
Green Interview Space

Per dagdeel (4u)

€ 115,-
Work-out Space

Per dagdeel (4u)

€ 500,-
Olympic + Catwalk + 2 sub-spaces

Per dagdeel (4u)

€ 1375,-
Wolvecamp Lounge

Per dagdeel (4u)

€ 595,-
Meeting & Event Area

Per dagdeel (4u)

Terrace Space + Studio Event Space

Per dagdeel (4u)

€ 1545,-
Terrace Space + Workout Space

Per dagdeel (4u)

€ 1000,-
Design Space

Per dagdeel (4u)

€ 400,-
Colour Space

Per dagdeel (4u)

€ 300,-
Flower Space

Per dagdeel (4u)

€ 300,-

Vergaderen in Utrecht

Centraal gelegen, vlekkeloze bereikbaarheid en een bruisende omgeving; vergaderen in Utrecht is een uitkomst. Utrecht ligt in het hart van Nederland en onze vergaderlocatie is dan ook optimaal bereikbaar. Nog een pluspunt: je kunt je meeting bij Space to Create gemakkelijk combineren met diverse activiteiten. Naast de gezellige terrassen en historische gebouwen is Utrecht namelijk ook rijk aan toffe evenementen waar je met jouw gezelschap naartoe kunt. Op zoek naar een vergaderlocatie in Utrecht? Bij Space to Create ben je aan het goede adres!

Jouw vergaderruimte in Utrecht

Onze spaces zijn ideaal voor iedereen die in een ongedwongen, maar sfeervolle omgeving aan de slag wil gaan. In de openbare ruimtes vind je alles wat je nodig hebt en elk hoekje bevat wel een fijne zitplek. Bovendien mag je gebruik maken onze relaxte break-out areas (lees: belhokjes). Onze ruimtes geven je energie en motivatie om je volledig te kunnen focussen op je meeting. Jouw vergaderruimte in Utrecht bij Space to Create is natuurlijk van alle benodigdheden voorzien: een grote flatscreen tv, Apple tv, whiteboard-walls, flip-overs en meer.

Onze populairste ruimtes:

No data was found

In Utrecht vergaderen én dineren

Wil je vergaderen én dineren in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt sfeervol uiteten bij een restaurant, óf je eten laten bezorgen bij ons op locatie. De diverse, smaakvolle menu’s bevatten voor ieder wat wils. Wat heeft jouw voorkeur?

Pasta & Risotto van Vegitalian
Zin in een modern Italian dinner met je gezelschap? Vegitalian brengt de Italiaanse keuken naar een heel nieuw level met hun pasta’s en risotto’s. Alle gerechten zijn namelijk vegetarisch en/of plant-based. Naast het feit dat het ongelofelijk goed smaakt, ben je ook duurzaam bezig voor de wereld. Een win-winsituatie, als je het ons vraagt.
Space to Create
Pizza Party van Vegitalian
Verrijk je bijeenkomst met een Pizza Party van Vegitalian. Van pizza 4 cheeses to pizza grilled veggies; deze vegetarische en plant-based gerechten toveren geheid een lach op jouw gezicht. Good food = good mood, toch? Laat je verrassen door een mix van pizza’s en geniet!
Meesterlijk met Meat & More

Óf kies voor een smaakvol diner bij Meat & More. Strijk neer in het sfeervolle restaurant en laat je verwennen door het vriendelijke personeel. Don’t be fooled by the name: Meat & More biedt ook vega(n) opties aan.  Al benieuwd hoe dat smaakt? 

Een vergaderlocatie aan Utrecht Centraal Station

Station Utrecht Centraal is het drukste treinstation van Nederland. Grote kans dus dat jij, jouw collega’s en/of zakenrelaties hier gedurende de week wel eens langskomen. Je vindt ons op Stationsplein 90, pal tegenover het station en grenzend aan winkelcentrum Hoog Catharijne. Vanuit de trein en vanuit de stad stap je dus zo naar binnen. Ook vind je diverse parkeerplaatsen en fietsenstallingen in de buurt. Ideaal toch? 

Looproute station

Play Video

Looproute parkeerplaats

Play Video

Een ruimte boeken in het weekend of in de avond

Goed nieuws: je kunt onze ruimtes ook ‘s avonds en in het weekend boeken! Ook dan geniet je van onze vaste faciliteiten. Host bijvoorbeeld een gezellige Pizza Party op de dinsdagavond of organiseer een strategische brainstormsessie tijdens de zondagsbrunch! Great ideas start here.
Heb je vragen over onze Utrecht 23_12_22? Neem gerust contact met ons op

Ideale locatie voor het geven van trainingen

Al vele jaren ondersteunen we opleiders in het organiseren van hun trainingen.  We weten daardoor precies waar de pijnpunten liggen. Je wilt happy cursisten, waarbij een positieve review “key” is. Voor ons is het daarom van groot belang dat onze gasten een geweldige beleving hebben. Die beleving bieden wij door de unieke locatie, een warm ontvangst en een gezellige down to earth sfeer. Daarnaast staan we altijd op ieder moment van de dag klaar om de trainer of cursisten bij te staan voor hulp.

Organiseer jouw (online) evenement bij Space to Create

Van levendige live events tot online pareltjes — bij Space to Create vind je alles voor een geslaagd evenement. Onze event spaces bieden lenen zich bijzonder goed voor grote presentaties, levendige workshops, relaxte netwerkborrels of innovatieve kick-offs. Met een raampartij over de volledige lange zijde van de eventruimte (inclusief direct uitzicht op Station Utrecht Centraal), komt het licht van alle kanten. Ook bieden wij elf karakteristieke subspaces.

Food & drinks

Een succesvolle brainstormsessie of vergadering met zakenrelaties vraagt om goede en gezonde voeding. En dat is nou precies waar wij goed in zijn! Bij Space to Create geniet je van heerlijke koffie, thee, frisdranken en vers fruit. Ook bieden wij – in samenwerking met lokale restaurants – diverse smaakvolle menu’s voor jouw lunch en/of diner. Je kunt je productieve bijeenkomst bovendien ook afsluiten heerlijke borrelhapjes en dranken. Met ons borrelarrangement is alles mogelijk voor jouw proostmoment.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Utrecht 23_12_22

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)