Events & webinars

Een overzicht van alle events en livestreams die door ons en onze partners worden georganiseerd. Zie je iets wat je interessant lijkt? Schrijf je in!

Filters

Aankomende Events

Webinar: Innoveren met online presenteren

Mandy Schild neemt je mee in het neerzetten van een knallende online presentatie. Zo maak je impact en creëer je een memorabele performance.

Online Event: Celebrate Your Happiness

Online event over hoe je meer omzet, loyale klanten en een toekomstbestendig bedrijf creëert op basis van menselijkheid, empathie en vertrouwen.

Filters

Afgelopen Events

Webinar: Zakelijk Tekenen

Zakelijk tekenaar Marieke van der Velden vertelt over de kracht van zakelijk tekenen, waarom dat zo goed werkt en dat écht iedereen dat kan leren.

Webinar: Beter Schrijven voor Social Media

Paulus is de auteur van de Twittergids (de meestgebruikte Twitterhandleiding), hij blogt voor Marketingfacts.

Online Event: Define Your Happiness

Alles over jouw werk- en privébalans, verbinding, happiness at work en persoonlijk leiderschap in de (post) COVID-19 wereld.

Webinar: Introductie in VR- en AR-technologie

Tijdens dit webinar laat expert Freek Teunen zien wat je precies met VR en AR kunt en hoe jij het effectief kunt inzetten voor jouw bedrijf in 2021.

Webinar: Professioneel video bewerken en kleurcorrecties in Davinci Resolve

Van importeren tot kleurbewerking; in dit webinar neemt videoproducent Moen Poeran je in vogelvlucht mee door de basispricipes van Davinci Resolve.

Webinar: Mockups & wireframes – hét startpunt van succes voor je website/app

Visual designer Marlon Augustijn vertelt je meer over het maken van slimme designkeuzes voor je website en mockups in het voortraject.

We mogen weer

Met veel plezier melden we dat er vanaf 5 juni weer bijeengekomen kan worden. Wij hebben een veilige omgeving gecreëerd om te werken, vergaderen en trainingen te kunnen volgen.

Lees hier over onze maatregelen en de opzet van onze locatie

Events

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)