Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Een ruimte in de avond of in het weekend

De standaard 9-5 kantooruren zijn verleden tijd; onze vergaderruimtes zijn ook ’s avonds en/of in het weekend te boeken!

Space to Create ook in de avond en in het weekend

Zeg jij jouw clubje collega’s ook gedag om stipt 17:00 uur? Dan ben je niet de enige. Bij Space to Create denken we overigens dat de doordeweekse avonden of het weekend juist goede momenten zijn voor creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige meeting (inclusief diner) op de dinsdagavond, een tof incompany evenement op zaterdag en/of een strategische brainstormsessie tijdens de zondagsbrunch. Een gouden combi, als je het ons vraagt. Daarom kun je onze vergaderruimtes – op aanvraag – ook in de avonden of in het weekend te boeken.

Combineer jouw sessie met een diner of borrel

Uiteraard spreken we onze collega’s allemaal bij het koffieautomaat, maar het is toch veel gezelliger om een keer samen te eten? Kies voor een smaakvolle toevoeging aan je avond- of weekendboeking met onze verschillende arrangementen. Van een brunch of lunch tot aan diner en late night borrel; onze diverse menu’s bevatten voor ieder wat wils. Lees meer over onze opties.

Inspiratie & tips
We helpen je graag met het organiseren van een effectieve bijeenkomst. Daarom delen we regelmatig inzichten en handige tips via onze blog.

“We willen de ideale gelegenheid bieden om professionals te inspireren” – René Steuer over Drinks @ Studio Utrecht CS🥂

Of je nu ondernemer, freelancer of medewerker bent, een goed zakelijk netwerk is van onschatbare waarde.

Verder lezen..

Space to Create

Een succesvolle meeting plannen? Dit heb je nodig

Een efficiënte, succesvolle vergadering is natuurlijk altijd je doel, maar in de praktijk wil dat nog wel eens anders uitpakken. We zetten de belangrijkste ingrediënten voor je op een rijtje.

Verder lezen..

Word tijd de baas: 5 timemanagement tips

Je wilt graag zoveel mogelijk van je to-do list afstrepen, maar het lukt maar niet. Om je hier een beetje bij te helpen, geven we je een paar tips. Zo word jij tijd de baas!

Verder lezen..

Effectief samenwerken: hoe doe je dat?

In deze blog geven we je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat de samenwerking binnen je organisatie soepel en succesvol verloopt.

Verder lezen..

Boost your meeting | Space to Create

Een goed interview afnemen, hoe doe je dat?

Interviewen is een vak an sich; het is weten wat je vraagt, hoe je het vraagt en wanneer je het vraagt. Dit zijn onze tips!

Verder lezen..

Digitaal vergaderen: bereid je meeting goed voor

Online vergaderingen; we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Een goede online meeting vraagt overigens om de juiste voorbereiding. Met deze tips & tools kun jij effectief aan de slag!

Verder lezen..

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Avond & weekend

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)