Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

FOOD & DRINKS

Maak je meeting, training of event compleet met food & drinks: een heerlijke lunch, een smaakmakend diner of een gezellige borrel of proeverij. Bij Space to Create halen we alles in huis om jouw dag succesvol te maken.

Creatief vergaderen met smaak

Bij Space to Create geniet je van goede koffie, thee, lekkere limo met bruis of plat water uit de kraan en vers fruit. In onze keuken vind je alles wat je nodig hebt: doe alsof je thuis bent. Natuurlijk hebben we ook aan de echte zoetekauw gedacht, in onze openbare ruimtes liggen diverse koekjes en snoepjes voor het grijpen. Boek je een ruimte bij ons? Dan zijn deze faciliteiten allemaal inclusief.

Naast deze heerlijkheden kun je bij ons ook echt in een ongedwongen, informele setting genieten van je pauze. Blijf even in de keuken hangen of haal een frisse neus tijdens een mini-wandeling door het Moreelsepark. Kom lekker tot rust, zodat je daarna weer efficiënt en creatief te werk kunt gaan. We maken het je zo comfortabel mogelijk op een zo gezond mogelijke manier.

Duik dieper in de Mogelijkheden

Food

Een succesvolle brainstormsessie of vergadering met zakenrelaties vraagt om een goede lunch of diner.

Borrelen

Sluit je productieve bijeenkomst gezellig af! Geniet in een sfeervolle setting met heerlijke borrelhapjes en dranken.

High Tea

Geniet van diverse soorten thee in combinatie met de lekkerste zoete en hartige hapjes tijdens je meeting.

Proeverijen

Wil je jouw meeting, event of bedrijfsuitje een beetje iets extra’s geven? Organiseer dan een whiskey-, wijn- of bierproeverij.

MORE THAN A MEETING ​

Wij bieden niet alleen creatieve ruimtes en lekkere lunches, maar creëren ook de perfecte omgeving voor mooie ontmoetingen. Zo kun je elke dag blijven hangen voor een gezellige borrel, organiseren we maandelijks een netwerkevenement en boek je bij jouw meeting unieke extra’s. Die kun je los boeken, maar ook in pakketvorm afnemen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de details. We hebben een selectie van de meest populaire extra’s voor je samengesteld.

Veelgestelde vragen

De keuze is volledig aan jou. We werken samen met verschillende restaurantjes die je graag op locatie ontvangen, maar je kunt jouw lunch ook laten bezorgen.

Jouw evenement, jouw feestje. Wij hanteren geen eindtijd. 

Het is helaas niet mogelijk om verschillende restaurants te combineren. Bij groepen groter dan 20 personen het in overleg wel mogelijk om te combineren.

Dat mag, maar je mag ook gebruik maken van onze openbare ruimtes!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je eerst even komen kijken voor je een ruimte boekt? Neem dan contact met ons op!

Inspiratie & tips

We helpen je graag met het organiseren van een effectieve bijeenkomst. Daarom delen we regelmatig inzichten en handige tips via onze blog.

“We willen de ideale gelegenheid bieden om professionals te inspireren” – René Steuer over Drinks @ Studio Utrecht CS🥂

Of je nu ondernemer, freelancer of medewerker bent, een goed zakelijk netwerk is van onschatbare waarde.

Verder lezen..

Space to Create

Een succesvolle meeting plannen? Dit heb je nodig

Een efficiënte, succesvolle vergadering is natuurlijk altijd je doel, maar in de praktijk wil dat nog wel eens anders uitpakken. We zetten de belangrijkste ingrediënten voor je op een rijtje.

Verder lezen..

Word tijd de baas: 5 timemanagement tips

Je wilt graag zoveel mogelijk van je to-do list afstrepen, maar het lukt maar niet. Om je hier een beetje bij te helpen, geven we je een paar tips. Zo word jij tijd de baas!

Verder lezen..

Effectief samenwerken: hoe doe je dat?

In deze blog geven we je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat de samenwerking binnen je organisatie soepel en succesvol verloopt.

Verder lezen..

Boost your meeting | Space to Create

Een goed interview afnemen, hoe doe je dat?

Interviewen is een vak an sich; het is weten wat je vraagt, hoe je het vraagt en wanneer je het vraagt. Dit zijn onze tips!

Verder lezen..

Digitaal vergaderen: bereid je meeting goed voor

Online vergaderingen; we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Een goede online meeting vraagt overigens om de juiste voorbereiding. Met deze tips & tools kun jij effectief aan de slag!

Verder lezen..

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Food & drinks

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)