Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Tools & Techniek

Een succesvolle bijeenkomst vraagt om goede, betrouwbare apparatuur. Post-its, flipovers en whiteboardmuren, ook dat is binnen handbereik!

Alle benodigdheden in huis

Welke sessie je ook voor ogen hebt, wij hebben (of halen) de passende apparatuur in huis. Geen zorgen als je al een lichte burn-out voelt opkomen wanneer je de term ‘HDMI’ voorbij ziet komen, wij ondersteunen je van begin tot eind. Mocht er gedurende de dag een technisch probleem zijn, roep dan heel hard ‘Timon!’ en we komen eraan. We’ve got you covered.

Aanwezige tools & techniek

In iedere space vind je alle benodigdheden die je nodig hebt voor jouw sessie of bijeenkomst. Plak erop los met kleurrijke post-its en teken je ideeën uit op onze meterslange whiteboard walls. Natuurlijk voorzien wij jou van alle pennen en stiften. Wees lekker creatief! Naast onze tools zijn onze ruimtes standaard uitgerust met een 75 inch flatscreen, inclusief twee HDMI-kabels en een Apple TV. Het maakt dus niet uit welke laptop jij hebt, we hebben ‘m zo aangesloten. Ook zijn er in alle spaces diverse stopcontacten en stekkerblokken. Voldoende stroom dus!

Remote apparatuur

  • Meeting Owl: hoge kwaliteit 360 graden conference camera, microfoon en speaker. Voor optimale hybride vergaderingen – €175,-.

  • iMac met Jabra speaker: door middel van een losse webcam en speaker zijn jouw collega’s virtueel van de partij – €50,- per set.

Livestream apparatuur

Prijs op aanvraag
Bij een livestream regelen wij een camera setup van één of twee camera’s en een goede microfoon. Samen bepalen we de juiste setting en sfeer. Wij ondersteunen in de techniek, het voortraject en het opnemen van de live-dag om achteraf te kunnen delen (optioneel). Het is zelfs mogelijk om een camerateam in te huren. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen en we nemen alle mogelijkheden met je door. Samen zorgen we voor een soepel verloop.

Studio apparatuur

Prijs op aanvraag
Oogstrelende content, spraakmakende podcasts of leerzame webinars, welke content je ook wilt creëren, Studio Utrecht CS heeft de nodige apparatuur voor jou. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wij ondersteunen je. Your call! Je bent uiteraard welkom om met een eigen fotograaf en productieteam te komen. Wij regelen dat de studio ready is en kunnen je eventueel voorzien van een lekkere lunch.

Iets anders nodig?

Neem vooral contact met ons op om te kijken wat we nog meer in huis hebben. Heb je specifieke wensen? Dan denken we graag met je mee, er is veel mogelijk. Boost your meeting bijvoorbeeld met een van onze facilitators of boek een speciale sessie voor specifieke doeleinden.

Veelgestelde vragen

Dit is geen probleem! Iedere ruimte is voorzien van twee HDMI-kabels, dus we hebben jouw laptop zo aangesloten.

Wij zorgen dat de ruimte klaar staat en helpen je bij eventuele aansluitingen. Wil je echt een technische linkerhand? Bespreek dit vooraf, dan maken we daar tijd voor vrij.

Yes, dit kan op aanvraag. Bel ons gerust!

Eentje. Overigens kunnen we er meer regelen als je daar behoefte aan hebt. 

Nee, hoeft niet. Jouw ruimte bevat een first aid toolkit gevuld met allerlei pennen, post-its, markers en meer. We’ve got you covered!

Inspiratie & tips

We helpen je graag met het organiseren van een effectieve bijeenkomst. Daarom delen we regelmatig inzichten en handige tips via onze blog.

“We willen de ideale gelegenheid bieden om professionals te inspireren” – René Steuer over Drinks @ Studio Utrecht CS🥂

Of je nu ondernemer, freelancer of medewerker bent, een goed zakelijk netwerk is van onschatbare waarde.

Verder lezen..

Space to Create

Een succesvolle meeting plannen? Dit heb je nodig

Een efficiënte, succesvolle vergadering is natuurlijk altijd je doel, maar in de praktijk wil dat nog wel eens anders uitpakken. We zetten de belangrijkste ingrediënten voor je op een rijtje.

Verder lezen..

Word tijd de baas: 5 timemanagement tips

Je wilt graag zoveel mogelijk van je to-do list afstrepen, maar het lukt maar niet. Om je hier een beetje bij te helpen, geven we je een paar tips. Zo word jij tijd de baas!

Verder lezen..

Effectief samenwerken: hoe doe je dat?

In deze blog geven we je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat de samenwerking binnen je organisatie soepel en succesvol verloopt.

Verder lezen..

Boost your meeting | Space to Create

Een goed interview afnemen, hoe doe je dat?

Interviewen is een vak an sich; het is weten wat je vraagt, hoe je het vraagt en wanneer je het vraagt. Dit zijn onze tips!

Verder lezen..

Digitaal vergaderen: bereid je meeting goed voor

Online vergaderingen; we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Een goede online meeting vraagt overigens om de juiste voorbereiding. Met deze tips & tools kun jij effectief aan de slag!

Verder lezen..

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Tools & Techniek | Space to Create

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)