Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Boost your meeting

Bij Space to Create haal je meer uit je meeting. Kickstart je project met agile & scrum, test jouw website met UX- en Usability of schakel een vakexpert in om jouw meeting te faciliteren. Boost your meeting!

Creatieve sessies en meer

Til jouw bijeenkomst naar een nieuw niveau door middel van onze extra’s. Heb jij een specifiek project in je hoofd? Vinden we alleen maar leuk! Wellicht kan ons professionele netwerk van ervaren experts een toevoeging bieden. Laat je inspireren.
Visual Design
Paul van Elk
Weg met detailblubber! Ik maak complexe verhalen visueel door heldere en simpele beeldtaal. De essentie in beeld. Mijn kracht ligt bij het bedenken en ontwerpen van infographics, campagnes, logos & huisstijlen.
UX Design & Web-development
Marlon Augustijn
Hi, ik ben Marlon. Inmiddels sta ik al ruim tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met advies over conversieoptimalisatie, SEO en UX help ik organisaties en ondernemers online te groeien.
Video & Animatie
Riaz Abdoelrahman
Als zoon van een filmmaker weet Riaz alles van het filmvak. Documentaires, livestreams, commerciële video-content; hij is van alle markten thuis.
UX Design & Web-development
Ruben Olislagers
Als illustrator en ontwerper is Ruben gewend om in beelden te denken. Bovendien weet hij alles van UX Design. Met passie weet hij de beleving van de gebruiker te beïnvloeden om zo’n hoog mogelijke conversie te behalen voor zijn klanten.
Video & Animatie
Ruben van Esterik
Als freelance animator/motion designer, conceptdenker en animatietrainer is Ruben van Esterik al ruim 10 jaar aan het werk in de creatieve branche. Met opdrachtgevers als Videoland en Mentos heeft hij inmiddels een inspirerend portfolio opgebouwd.
Video & Animatie
Moen Poeran
Van documentaires tot aan aftermovies; Moen Poeran deelt zijn kennis en ervaring graag met jou! Als videograaf, fotograaf en editor is hij al jaren werkzaam in de creatieve branche én hij weet alle ins en outs van het filmvak.

Facilitators en sprekers

Bij Space to Create koppelen wij kennis aan creativiteit en productiviteit. Kom in contact met ons netwerk van vakexperts. Zij kunnen jouw bijeenkomst van ondersteuning, begeleiding en kennis voorzien. Gegarandeerd succes!

Jouw meeting naar een nieuw niveau met

Space to Create

Scrum-agile

Scrummen zorgt voor transparantie, overzicht en duidelijkheid: jij weet wat er moet gebeuren. Door de flexibele en heldere structuur van werken, sprint je naar je doel. Je hangt al je taken in één van de drie kolommen op het Scrum takenbord: To Do, Doing, of Done. Zo is jouw project, ondernemingsplan of opdracht inzichtelijk. Klinkt goed toch?
Space to Create

UX onderzoek

Een gebruiksvriendelijke website stimuleert een positieve gebruikerservaring, dit is essentieel om bezoekers van je website te boeien en te binden. UX-onderzoek geeft inzicht in je doelgroep en hoe je de klanttevredenheid van je product of dienst kunt verhogen.

Brainstormen

Bij brainstormen draait het om samenwerken, ideeën uitwisselen en resultaat boeken. Zit je vast in een patroon, heb je behoefte aan nieuwe inzichten of wil je simpelweg je plannen ontwikkelen? Dan kan een brainstormsessie oplossingen bieden.

Veelgestelde vragen

Dit is geen probleem! Iedere ruimte is voorzien van twee HDMI-kabels, dus we hebben jouw laptop zo aangesloten.

Wij zorgen dat de ruimte klaar staat en helpen je bij eventuele aansluitingen. Wil je echt technische linkerhand? Bespreek dit vooraf, dan maken we daar tijd voor vrij.

Yes, dit kan op aanvraag. Bel ons gerust!

Eentje. Overigens kunnen we er meer regelen als je daar behoefte aan hebt. 

Nee, hoeft niet! Jouw ruimte bevat een first aid emergency box, gevuld met allerlei pennen, post-its, markers en meer. We’ve got you covered!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je eerst even komen kijken voor je een ruimte boekt? Neem dan contact met ons op!

Inspiratie & tips

We helpen je graag met het organiseren van een effectieve bijeenkomst. Daarom delen we regelmatig inzichten en handige tips via onze blog.

“We willen de ideale gelegenheid bieden om professionals te inspireren” – René Steuer over Drinks @ Studio Utrecht CS🥂

Of je nu ondernemer, freelancer of medewerker bent, een goed zakelijk netwerk is van onschatbare waarde.

Verder lezen..

Space to Create

Een succesvolle meeting plannen? Dit heb je nodig

Een efficiënte, succesvolle vergadering is natuurlijk altijd je doel, maar in de praktijk wil dat nog wel eens anders uitpakken. We zetten de belangrijkste ingrediënten voor je op een rijtje.

Verder lezen..

Word tijd de baas: 5 timemanagement tips

Je wilt graag zoveel mogelijk van je to-do list afstrepen, maar het lukt maar niet. Om je hier een beetje bij te helpen, geven we je een paar tips. Zo word jij tijd de baas!

Verder lezen..

Effectief samenwerken: hoe doe je dat?

In deze blog geven we je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat de samenwerking binnen je organisatie soepel en succesvol verloopt.

Verder lezen..

Boost your meeting | Space to Create

Een goed interview afnemen, hoe doe je dat?

Interviewen is een vak an sich; het is weten wat je vraagt, hoe je het vraagt en wanneer je het vraagt. Dit zijn onze tips!

Verder lezen..

Digitaal vergaderen: bereid je meeting goed voor

Online vergaderingen; we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Een goede online meeting vraagt overigens om de juiste voorbereiding. Met deze tips & tools kun jij effectief aan de slag!

Verder lezen..

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Boost your meeting

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)