Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Trainingsruimte in Utrecht

Op zoek naar een trainingsruimte in Utrecht? Bij Space to Create bieden we frisse, informele trainingsruimtes met professionele faciliteiten.

Een inspirerende trainingslocatie in Utrecht

Een inspirerende trainingslocatie bevordert de creativiteit en verhoogt de concentratie. Onze spaces hebben een unieke inrichting, waar over elk detail wordt nagedacht. Geen plastic stoeltjes en filterkoffie, maar fairtrade koffie, artworks aan de muur en natuurlijke lichtinval. Van Apple TV’s tot flip-overs en post-its; alles staat klaar om jouw training of cursus te laten slagen. Onze knusse en sfeervolle trainingsruimtes in Utrecht en Amsterdam zorgen er stiekem voor dat je bij ons wilt blijven wonen.

De spaces hebben verschillende groottes, waardoor het ongeacht het aantal mensen in de groep en jouw specifieke wensen altijd mogelijk is om een geschikte trainingsruimte te vinden. 

Inclusief faciliteiten

Ons team ontvangt jouw cursisten met een warme glimlach en een goede kop koffie. Sfeer, authenticiteit en een persoonlijke benadering staan centraal. Het is onze missie om jou en je cursisten thuis te laten voelen.

Techniek

Naast een ongedwongen ambiance, bevat iedere ruimte razendsnel internet, een Apple TV, flatscreen, flip-over, meterslange whiteboard walls en genoeg stiften. Je kunt dus lekker interactief aan de slag. Ook zit koffie & thee, fruit en koek gewoon inbegrepen. Zo zorgen we dat jij zorgeloos kunt doen waarvoor je gekomen bent!

Food & drinks

Een lekkere dosis gezonde voeding kan natuurlijk niet ontbreken. Tijdens intensieve sessies is voeding van essentieel belang, het is immers de brandstof waarop je denkt. Bij ons vind je geen saaie broodjes, maar kies je voor een lekkere lunch bij van fijne restaurants in de buurt. Heb je na afloop van een training nog zin in een hapje of een drankje? Wij verzorgen met alle liefde een borrel of diner! Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Samenwerkingen met opleiders

Space to Create biedt trainingsruimtes in Utrecht en Amsterdam die van alle gemakken voorzien zijn. Onze focus ligt op het optimaal ondersteunen van jouw training. Dat is niet alleen op de trainingsdag zelf, maar begint al vanaf de planning. We denken graag met je mee en hebben (of halen) alles in huis voor jouw training. Ben je fan van onze locatie en wil je vaker een trainingsruimte in Utrecht huren? Dan kunnen we een samenwerking aangaan met speciale tarieven.

Neem contact met ons op

Heb je vragen, ben je benieuwd naar een samenwerking of wil je eerst even langskomen voor een rondleiding? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Inspiratie & tips

We helpen je graag met het organiseren van een effectieve bijeenkomst. Daarom delen we regelmatig inzichten en handige tips via onze blog.

“We willen de ideale gelegenheid bieden om professionals te inspireren” – René Steuer over Drinks @ Studio Utrecht CS🥂

Of je nu ondernemer, freelancer of medewerker bent, een goed zakelijk netwerk is van onschatbare waarde.

Verder lezen..

Space to Create

Een succesvolle meeting plannen? Dit heb je nodig

Een efficiënte, succesvolle vergadering is natuurlijk altijd je doel, maar in de praktijk wil dat nog wel eens anders uitpakken. We zetten de belangrijkste ingrediënten voor je op een rijtje.

Verder lezen..

Word tijd de baas: 5 timemanagement tips

Je wilt graag zoveel mogelijk van je to-do list afstrepen, maar het lukt maar niet. Om je hier een beetje bij te helpen, geven we je een paar tips. Zo word jij tijd de baas!

Verder lezen..

Effectief samenwerken: hoe doe je dat?

In deze blog geven we je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat de samenwerking binnen je organisatie soepel en succesvol verloopt.

Verder lezen..

Boost your meeting | Space to Create

Een goed interview afnemen, hoe doe je dat?

Interviewen is een vak an sich; het is weten wat je vraagt, hoe je het vraagt en wanneer je het vraagt. Dit zijn onze tips!

Verder lezen..

Digitaal vergaderen: bereid je meeting goed voor

Online vergaderingen; we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Een goede online meeting vraagt overigens om de juiste voorbereiding. Met deze tips & tools kun jij effectief aan de slag!

Verder lezen..

Download de brochure voor opleiders en trainers

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de brochure meteen in je inbox.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Trainingsruimtes in Utrecht | Trainingslocatie Space to Create

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)