Studio Utrecht CS

Onze verschillende studioruimtes zijn uitermate geschikt voor het opnemen van jouw live event. Met uitzicht over het Stationsplein, veel licht en professionele camera apparatuur hebben we alles in huis om jouw (online) event tot een succes te maken.

talkshows

online events

webinars

Over de studioruimtes

We hebben twee ruimtes voor het maken van opnames. Zo hebben we onze “Studio Space”, een grote ruimte van meer dan 150m2 met direct uitzicht over het Stationsplein en Utrecht CS. Deze ruimte is zeer geschikt voor livestreams met ook publiek op locatie. Naast de grote ruimte hebben we ook onze “Studio En-Suite”. Deze kleinere ruimte is ideaal voor kleinere groepen. Neem hier je online talkshow, of webinar op. Alles is bij ons mogelijk.

Studio En-Suite Space

Per dagdeel (4u)

€ 225,-

Studio Space

Per dagdeel (4u)

€ 990,-

Impressie

Inbegrepen faciliteiten

65 inch flatscreen

WiFi

Whiteboard

Flipover

Drankjes

Fruit

Studio faciliteiten

iMac computer

€30,-

Camera, licht en geluid

€95,-

Camera team

Vanaf €910,- incl. camera, licht en geluid

Trainer / spreker

Op aanvraag

Zie je niet de faciliteiten die je nodig hebt? Laat het ons weten. We kunnen alles voor je regelen.

Tarieven camera team

 • Eén camera registratie (90 min) €910,-

  Eén cameraman die één camera bedient. Voor een meer rechttoe rechtaan online event zonder al te veel dynamiek is deze optie geschikt

 • Twee camera registratie (90 min) €1300,-

  Twee cameramannen die twee camera's bedienen. Voor een event met meer dynamiek met afwisseling tussen verschillende shots is deze optie geschikt

 • Drie camera registratie (90 min) €1450,-

  Twee cameramannen die drie camera's bedienen. Voor een event met meer dynamiek met afwisseling tussen verschillende shots, en een extra statische camera is deze optie geschikt.

Tarieven nabewerking & videomontage

Covid-19 maatregelen

Wij doen iedere twee uur een desinfectieronde om er voor te zorgen dat alle oppervlakten schoon blijven. Deurlinken, koffieapparaat, tafels, stoelen; we houden het steriel!

Door onze ruime lokalen, gangen en openbare ruimten kunnen wij overal 1,5 meter afstand waarborgen. De tafels  in de ruimtes staan ruim uit elkaar, en door de inrichting kan je je vrij bewegen zonder opstoppingen.

We hebben op onze locatie een zeer hoogwaardig ventilatiesysteem dat verse lucht naar iedere ruimte brengt en deze ook weer afgevoerd. We hebben dus constante verse lucht van buiten en geen recirculatie. Ook hebben we verschillende co2 meters geplaatst op onze locatie die alleen een hoge kwaliteit hebben aangegeven.

Handen wassen! Een van de belangrijkste dingen die je kan doen om het risico op besmetting te verlagen is het wassen van je handen. Wij zorgen er daarom voor dat zeep en desinfectiemiddelen altijd in de buurt zijn. 

Bereikbaarheid

Space to Create is gelegen naast meerdere grote Interparking Parkeergarages:
 • Interparking P1: Spoorstraat 22, 3511 EN Utrecht
 • Interparking P2: Spoorstraat 17, 3511 EN Utrecht
De tarieven voor parkeren zijn:
 • Tarief 4 uur voordeelkaart (1x in en uitrijden): ma – do € 7,-
 • Tarief 4 uur voordeelkaart (1x in en uitrijden): vr – zo € 8,50
 • Tarief day trip parking (24u): ma – vr  €25,-
Meer informatie over parkeren
Space to Create zit direct tegenover het Utrecht Centraal Station. Vanuit de Stationshal neem je de uitgang “centrum” en kom je op het Stationsplein. Je kijkt nu richting de ingang van winkelcentrum Hoog Catharijne. Loop nu 50 meter naar rechts over het Stationsplein en je ziet ons!

Looproute station

Play Video

Looproute parkeerplaats

Play Video

Annulering

U kunt tot twee weken voor de aanvangsdatum kosteloos annuleren.

Bij annulering tussen 14 dagen en 7 dagen voor de aanvangsdatum bedragen de annuleringskosten 50% van de totale reserveringswaarde.

Bij annulering tussen 7 dagen en 48 uur voor de aanvangsdatum bedragen de annuleringskosten 75% van de totale reserveringswaarde.

Bij annulering binnen 2 werkdagen voor de aanvangsdatum kan er gekozen worden uit twee opties:

 1. Bij definitieve annulering wordt er 100% van het originele bedrag als annuleringskosten in rekening gebracht.
 2. Bij annulering is het eenmalig mogelijk om de datum van de boeking te wijzigen (let op: hierna is de boeking niet meer te annuleren!)

Facilitators, trainers, sprekers en vakexperts

Heb jij een bijeenkomst, project of evenement waarbij jij een vakexpert kan gebruiken? Kijk dan naar ons brede netwerk van professionals en ervaren trainers.
Video & Animatie
Ruben van Esterik
Als freelance animator/motion designer, conceptdenker en animatietrainer is Ruben van Esterik al ruim 10 jaar aan het werk in de creatieve branche. Met opdrachtgevers als Videoland en Mentos heeft hij inmiddels een inspirerend portfolio opgebouwd.
Video & Animatie
Riaz Abdoelrahman
Als zoon van een filmmaker weet Riaz alles van het filmvak. Documentaires, livestreams, commerciële video-content; hij is van alle markten thuis.

Ontdek onze events

Kennis-evenementen, borrels, webinars en meer. Bekijk wat wij en onze partners op de planning hebben staan. Schrijf je in en doe mee, inschrijvingen zijn open voor iedereen.
Geen evenementen gepland

Vraag een offerte aan voor een van de Studio Spaces

Studio Utrecht CS

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)