Drankjes, dansjes en inspirerende mensen: kom donderdag 5 oktober naar de gratis netwerkborrel! Meer informatie en aanmelden

Studio Utrecht CS

Onze verschillende studioruimtes zijn uitermate geschikt voor het opnemen van jouw live event. Met uitzicht over het Stationsplein, veel licht en professionele camera apparatuur hebben we alles in huis om jouw (online) event tot een succes te maken.

Studio Utrecht Centraal, alles wat je nodig hebt

Onze verschillende studioruimtes zijn uitermate geschikt voor het opnemen van jouw live event. Met uitzicht over het Stationsplein, veel licht en professionele camera apparatuur hebben we alles in huis om jouw webinar, online masterclass of podcast tot een succes te maken. Met alle benodigde technische faciliteiten, een inspirerend decor en een uitstekende ambiance bieden we alles dat je nodig hebt.
Studio En-Suite Space

Per dagdeel (4u)

€ 265,-
Studio Space

Per dagdeel (4u)

€ 1170,-
Music Space

Per dagdeel (4u)

€ 375,-

Creëer je eigen sfeer

In iedere studioruimte kunnen we jouw gewenste opstelling realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een talkshow tafel, debat-opstelling of juist een gezellige huiskamersfeer. Ook is het mogelijk eigen elementen mee te nemen en in onze livestream studio te plaatsen, mits deze natuurlijk in de ruimte passen.

Tools & techniek

Een succesvolle bijeenkomst vraagt om goede, betrouwbare apparatuur. Ontdek al onze aanwezige tools & techniek.

Tarieven camerateam & nabewerking

Uiteraard ben je meer dan welkom om je eigen productieteam mee te nemen, maar je kunt dit ook aan ons overlaten! Het camerateam voorziet je graag van volledige ondersteuning en eventuele nabewerking.

Eén camera registratie

Eén bediende camera
90 minuten (+ €150 per extra uur)

€910,- (excl. btw)

Eén cameraman die één camera bedient. Voor een meer rechttoe rechtaan online event zonder al te veel dynamiek is deze optie geschikt.

Twee camera registratie

Twee bediende camera’s 
90 minuten (+ €150 per extra uur)

€1300,- (excl. btw)

Twee cameramannen die twee camera’s bedienen. Voor een event met meer dynamiek met afwisseling tussen verschillende shots is deze optie geschikt

Drie camera registratie

Drie bediende camera’s 
90 minuten (+ €150 per extra uur)

€1500,- (excl. btw)

Twee cameramannen die drie camera’s bedienen. Voor een event met meer dynamiek met afwisseling tussen verschillende shots, en een extra statische camera is deze optie geschikt.

Video nabewerking

Laat uit de opnames een video nabewerken – Prijs op aanvraag

Op aanvraag

Je kunt ervoor kiezen om je opnames of livestream te laten bewerken voor een mooie eindvideo. Afhankelijk van jouw wensen kan dit een simpele video zijn, of een wat grotere nabewerking.
Visual Design
Paul van Elk
Weg met detailblubber! Ik maak complexe verhalen visueel door heldere en simpele beeldtaal. De essentie in beeld. Mijn kracht ligt bij het bedenken en ontwerpen van infographics, campagnes, logos & huisstijlen.
UX Design & Web-development
Marlon Augustijn
Hi, ik ben Marlon. Inmiddels sta ik al ruim tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met advies over conversieoptimalisatie, SEO en UX help ik organisaties en ondernemers online te groeien.
Video & Animatie
Riaz Abdoelrahman
Als zoon van een filmmaker weet Riaz alles van het filmvak. Documentaires, livestreams, commerciële video-content; hij is van alle markten thuis.
UX Design & Web-development
Ruben Olislagers
Als illustrator en ontwerper is Ruben gewend om in beelden te denken. Bovendien weet hij alles van UX Design. Met passie weet hij de beleving van de gebruiker te beïnvloeden om zo’n hoog mogelijke conversie te behalen voor zijn klanten.
Video & Animatie
Ruben van Esterik
Als freelance animator/motion designer, conceptdenker en animatietrainer is Ruben van Esterik al ruim 10 jaar aan het werk in de creatieve branche. Met opdrachtgevers als Videoland en Mentos heeft hij inmiddels een inspirerend portfolio opgebouwd.
Video & Animatie
Moen Poeran
Van documentaires tot aan aftermovies; Moen Poeran deelt zijn kennis en ervaring graag met jou! Als videograaf, fotograaf en editor is hij al jaren werkzaam in de creatieve branche én hij weet alle ins en outs van het filmvak.
Facilitators en sprekers

Wil jij in gesprek met een vakexpert, professionele input voor jouw project ontvangen of een creatieve allrounder inhuren voor jouw webinar? Dat kan! Bij Space to Create koppelen wij kennis aan creativiteit en productiviteit. Wat je ook voor ogen hebt – onze vakexperts voorzien jouw project graag van ondersteuning, begeleiding en kennis. Gegarandeerd succes!

Leuk dat je bij ons wilt flexwerken in de zomer!

Het doen van een aanvraag is vrijblijvend. Wil je graag extra informatie ontvangen? Laat het ons weten in de opmerkingen.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Studio Utrecht CS

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)