Drankjes, dansjes en inspirerende mensen: kom donderdag 5 oktober naar de gratis netwerkborrel! Meer informatie en aanmelden

More than a meeting

Vergaderen is allang niet meer zoals vroeger. Het hoeft absoluut niet saai te zijn! Integendeel, in onze creatieve ruimtes kom je tot schitterende nieuwe ideeën. Bovendien kun je voor tijdens of na je meeting unieke extra’s boeken om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Happy Hour @ the bar

Na je meeting kan het zomaar het moment zijn dat de meest creatieve ideeën ontstaan en je de meest inspirerende connecties legt. Blijf daarom nog even hangen tijdens Happy Hour, elke dag van 16:30 tot 18:30 uur! Geniet op ons prachtige dakterras of neem plaats aan de bar voor een welverdiend drankje (of twee). De ideale manier om even bij te komen na een drukke werkdag en nieuwe mensen te ontmoeten.

ZOMERACTIE: Tijdens Happy Hour ontvang je nu tijdelijk twee muntjes voor slechts €2,50!

Gratis netwerken bij Studio Utrecht CS

Breid je netwerk uit en ontmoet nieuwe mensen op een ontspannen manier bij Drinks @ Studio Utrecht CS. Elke eerste donderdag van de maand ben je van harte welkom op ons netwerkevent. Na een harde dag werken, start de opening van het event met een inspirerende spreker binnen het thema ‘gezonde groei’, waarna de energieke avond in ons business center van start gaat.

Speciale diners

Naast de heerlijke lunches en diners die je al van ons kent, hebben we ook een paar extra speciale mogelijkheden. Met een van deze verrassende dineropties maak je van jouw bijeenkomst gegarandeerd een onvergetelijke avond en sluit je ‘m af in stijl.

BBQ met adembenemend uitzicht

€36,50 per persoon (excl. btw)

Laat je smaakpapillen verwennen door de grillmaster van de Biologische Slagerij Gerrit Takke, die je verrast met de lekkerste vega-, vis- en vleeshapjes.

Smullen met chef-kok Sander

Tot 10 personen €89,50 per persoon

Vanaf 10+ personen €54,50 per persoon

Heerlijke Italiaanse en Spaanse gerechten waar je volop van kunt genieten. Kies je voor smaakvolle paella en verrukkelijke tapas, of ga je liever voor verse pasta en andere Italiaanse heerlijkheden?

Fine dining met chef-kok Simon

€75,00 per persoon (excl. btw)

Geniet van een overheerlijk driegangenmenu vol verfijnde smaken, met een Franse basis. Chef-kok Simon gebruikt zoveel mogelijk lokale ingrediënten, verse kruiden, groenten en bloemen uit zijn eigen moestuin om de gerechten tot in perfectie te bereiden.

Wil je graag een speciaal diner organiseren? We passen de menu’s volledig aan naar jouw wensen en maken een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Boost your meeting

Til jouw bijeenkomst naar een nieuw niveau door middel van onze meeting-extra’s. Heb jij een specifiek project in je hoofd? Vinden we alleen maar leuk! Wellicht kan ons professionele netwerk van ervaren experts een toevoeging bieden. Kickstart je project met agile & scrum, test jouw website met UX- en Usability of schakel een vakexpert in om jouw bijeenkomst te faciliteren. Boost your meeting!
Visual Design
Paul van Elk
Weg met detailblubber! Ik maak complexe verhalen visueel door heldere en simpele beeldtaal. De essentie in beeld. Mijn kracht ligt bij het bedenken en ontwerpen van infographics, campagnes, logos & huisstijlen.
UX Design & Web-development
Marlon Augustijn
Hi, ik ben Marlon. Inmiddels sta ik al ruim tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met advies over conversieoptimalisatie, SEO en UX help ik organisaties en ondernemers online te groeien.
Video & Animatie
Riaz Abdoelrahman
Als zoon van een filmmaker weet Riaz alles van het filmvak. Documentaires, livestreams, commerciële video-content; hij is van alle markten thuis.
UX Design & Web-development
Ruben Olislagers
Als illustrator en ontwerper is Ruben gewend om in beelden te denken. Bovendien weet hij alles van UX Design. Met passie weet hij de beleving van de gebruiker te beïnvloeden om zo’n hoog mogelijke conversie te behalen voor zijn klanten.
Video & Animatie
Ruben van Esterik
Als freelance animator/motion designer, conceptdenker en animatietrainer is Ruben van Esterik al ruim 10 jaar aan het werk in de creatieve branche. Met opdrachtgevers als Videoland en Mentos heeft hij inmiddels een inspirerend portfolio opgebouwd.
Video & Animatie
Moen Poeran
Van documentaires tot aan aftermovies; Moen Poeran deelt zijn kennis en ervaring graag met jou! Als videograaf, fotograaf en editor is hij al jaren werkzaam in de creatieve branche én hij weet alle ins en outs van het filmvak.

Facilitators en sprekers

Bij Space to Create koppelen wij kennis aan creativiteit en productiviteit. Kom in contact met ons netwerk van vakexperts. Zij kunnen jouw bijeenkomst van ondersteuning, begeleiding en kennis voorzien. Gegarandeerd succes!

Jouw meeting naar een nieuw niveau met

Space to Create

Scrum-agile

Scrummen zorgt voor transparantie, overzicht en duidelijkheid: jij weet wat er moet gebeuren. Door de flexibele en heldere structuur van werken, sprint je naar je doel. Je hangt al je taken in één van de drie kolommen op het Scrum takenbord: To Do, Doing, of Done. Zo is jouw project, ondernemingsplan of opdracht inzichtelijk. Klinkt goed toch?
Space to Create

UX onderzoek

Een gebruiksvriendelijke website stimuleert een positieve gebruikerservaring, dit is essentieel om bezoekers van je website te boeien en te binden. UX-onderzoek geeft inzicht in je doelgroep en hoe je de klanttevredenheid van je product of dienst kunt verhogen.

Brainstormen

Bij brainstormen draait het om samenwerken, ideeën uitwisselen en resultaat boeken. Zit je vast in een patroon, heb je behoefte aan nieuwe inzichten of wil je simpelweg je plannen ontwikkelen? Dan kan een brainstormsessie oplossingen bieden.

Inspiratie & tips

We helpen je graag met het organiseren van een effectieve bijeenkomst. Daarom delen we regelmatig inzichten en handige tips via onze blog.

“We willen de ideale gelegenheid bieden om professionals te inspireren” – René Steuer over Drinks @ Studio Utrecht CS🥂

Of je nu ondernemer, freelancer of medewerker bent, een goed zakelijk netwerk is van onschatbare waarde.

Verder lezen..

Space to Create

Een succesvolle meeting plannen? Dit heb je nodig

Een efficiënte, succesvolle vergadering is natuurlijk altijd je doel, maar in de praktijk wil dat nog wel eens anders uitpakken. We zetten de belangrijkste ingrediënten voor je op een rijtje.

Verder lezen..

Word tijd de baas: 5 timemanagement tips

Je wilt graag zoveel mogelijk van je to-do list afstrepen, maar het lukt maar niet. Om je hier een beetje bij te helpen, geven we je een paar tips. Zo word jij tijd de baas!

Verder lezen..

Effectief samenwerken: hoe doe je dat?

In deze blog geven we je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat de samenwerking binnen je organisatie soepel en succesvol verloopt.

Verder lezen..

Boost your meeting | Space to Create

Een goed interview afnemen, hoe doe je dat?

Interviewen is een vak an sich; het is weten wat je vraagt, hoe je het vraagt en wanneer je het vraagt. Dit zijn onze tips!

Verder lezen..

Digitaal vergaderen: bereid je meeting goed voor

Online vergaderingen; we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Een goede online meeting vraagt overigens om de juiste voorbereiding. Met deze tips & tools kun jij effectief aan de slag!

Verder lezen..

Leuk dat je bij ons wilt flexwerken in de zomer!

Het doen van een aanvraag is vrijblijvend. Wil je graag extra informatie ontvangen? Laat het ons weten in de opmerkingen.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

More than a meeting

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)