We are hiring! Bekijk onze vacatures

Great ideas start here

Great ideas start here. Of het nou met vrienden, collega’s of klanten is – bij ons ontdek je hoe top ideeën ontstaan in creatieve omgeving. Space to Create is de plek waar je innovatieve ideeën pitcht, inspiratie opdoet voor een nieuw project of waar je een revolutionair gesprek voert met je toekomstige business partner. Onze karakteristieke meetingrooms, flexibele offices, studio ruimtes en werkplekken zijn van alle gemakken voorzien. 

Onze ruimtes geven je energie en motivatie om je volledig te kunnen focussen op je doel. Dat doel kan een training zijn, een project, een evenement; you name it. Wij bieden je alle ruimte om op eigen creatieve wijze aan de slag te gaan en dienen graag als creatieve toolkit voor jouw project. Laat je inspireren en daag ons vooral uit met specifieke wensen – wij doen er alles aan om ze te realiseren.

Meet the team

Met ons kleine team zijn wij toegewijd aan het creëren van een kwalitatieve, energieke en gezellige omgeving waar onze gasten en partners succes kunnen behalen. Daarnaast leren ook wij door te doen. Zo blijven we scherp en kundig om ook actief mee te denken met de organisatie, de techniek, de software en meer. Bij ons kan je met al je vragen terecht.

Timon Ronduite

Business Development

Nilay Cakir

Manager Operations

Mylene Zwarts

Operations Support

Douaa Badaoi

Reservations & Facility

Eva Wedershoven

Hospitality, Reservations & Sales

Noortje Noy

Marketing manager

Niels Schopman

Business Development & UX

René Steuer

CEO

Join the team

Als snelgroeiende en innovatieve organisatie hebben we grote ambities met ons concept en daar hebben we jou voor nodig!

Inspiratie & tips

We helpen je graag met het organiseren van een effectieve bijeenkomst. Daarom delen we regelmatig inzichten en handige tips via onze blog.
Boost your meeting | Space to Create

Een goed interview afnemen, hoe doe je dat?

Interviewen is een vak an sich; het is weten wat je vraagt, hoe je het vraagt en wanneer je het vraagt. Dit zijn onze tips!

Verder lezen..

Digitaal vergaderen: bereid je meeting goed voor

Online vergaderingen; we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Een goede online meeting vraagt overigens om de juiste voorbereiding. Met deze tips & tools kun jij effectief aan de slag!

Verder lezen..

Vergroen je kantoor: dit zijn de fijnste plantjes voor je werkplek

Planten zorgen niet alleen voor gezelligheid, maar hebben ook vele voordelen voor jouw werkplek. Wat is jouw favoriet?

Verder lezen..

Space to Create

Brainstormen, hoe doe je dat?

Snel, veel kwantitatieve ideeën bedenken. Dat is in essentie wat brainstormen inhoudt. Maar, hoe organiseer je zo’n sessie eigenlijk? Wij zetten alle informatie op een rijtje voor je.

Verder lezen..

Netwerken, hoe doe je dat?

Netwerken, hoe doe je dat? Space to Create zet alle informatie op een rijtje voor je.

Verder lezen..

Space to Create: onze maatregelen op een rijtje

De maatregelen zijn versoepeld en daar zijn wij blij mee! Space to Create mag namelijk weer helemaal open. Hier vind je alle updates.

Verder lezen..

Over ons

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)