Op zoek naar een plek voor jouw eindejaarsfeest? Bekijk de speciale prijzen en acties…

Maak je avond onvergetelijk met het Evening Meeting-pakket

Vergaderen en brainstormen hoeven niet per se overdag plaats te vinden. Soms komt de creativiteit pas echt op gang als de zon ondergaat en de avond begint. Met het Evening Meeting-pakket haal je het maximale uit je avond bij Space to Create, ideaal voor groepen van 20 tot wel 200 personen. Dit pakket biedt alles wat je nodig hebt voor een productieve, inspirerende en vooral gezellige avond.

Wat zit er in het Evening Meeting-pakket?

1. Een creatieve space
Je avond begint in een (of meerdere) van onze unieke, creatieve ruimtes. Deze zijn speciaal ontworpen om de creativiteit te laten vloeien en de samenwerking te bevorderen. Of je nu gaat brainstormen, presenteren of vergaderen, de sfeer zet je meteen in de juiste mindset.

Bekijk de vergaderruimtes in Utrecht.

2. Pizza & Pasta Party
Na een productieve meeting is er niets beter dan samen genieten van lekker eten! Met onze Pizza & Pasta Party stil je niet alleen de honger, maar creëer je ook het perfecte moment om in een relaxte sfeer na te praten. Verwacht heerlijke smaken en een gezellige, informele setting die iedereen tevreden de avond in stuurt.

 

3. Borreltijd met het ‘Must have’-borrelarrangement
Na het harde werken is het tijd voor ontspanning. Ons Must Have-borrelarrangement bevat een royale borrelplank met heerlijke vleeswaren en hartige hapjes van Meat & More (ook vegetarisch mogelijk), perfect om je avond wat extra flair te geven.

 

4. Cocktailbar met bartender
Om nog wat extra feestelijkheid toe te voegen, maken we de avond compleet met een eigen cocktailbar en professionele bartender. Jouw gasten worden getrakteerd op de lekkerste drankjes, voor een bijzondere ervaring.

 

5. Swingend de avond in met een DJ
Een DJ maakt de avond helemaal compleet. Of je nu kiest voor een relaxte achtergrondbeat of een dansje wilt wagen, met lekkere muziek erbij kan het feest echt losbarsten. Zo sluit je de avond swingend en onvergetelijk af!

Kortom: een avond vol inspiratie en plezier

Met het Evening Meeting-pakket combineer je productiviteit met gezelligheid. De combinatie van een inspirerende vergaderruimte, heerlijk eten, cocktailbar, en een DJ maakt deze avond onvergetelijk. Of je nu met 20 of 200 mensen komt, bij Space to Create zorgen we ervoor dat jouw ervaring altijd ‘more than a meeting’ is!

Benieuwd naar onze andere pakketten? We bieden verschillende opties die passen bij elk type meeting of event. Of je nu iets kleinschaligs zoekt of een grote, interactieve sessie wilt organiseren, we hebben voor elke behoefte een passend pakket.

Bekijk al onze More than a meeting-pakketten en ontdek welke het beste aansluit bij jouw volgende meeting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Maak je avond onvergetelijk met het Evening Meeting-pakket

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)