Op zoek naar een plek voor jouw eindejaarsfeest? Bekijk de speciale prijzen en acties…

Van doelen stellen tot een knallend feest: zo organiseer je de perfecte eindejaarsafsluiting

December is hét moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Maar waarom kiezen voor een standaard vergadering als je van je eindejaarsafsluiting een onvergetelijk evenement kunt maken? Combineer plezier met productiviteit: een creatieve sessie vol nieuwe ideeën, gevolgd door een heerlijk diner en een knallend feest. Zo gaat je team vol energie en motivatie het nieuwe jaar in én genieten jullie samen van een topafsluiting. Dit is dé kans om het jaar op een inspirerende manier af te sluiten.

Begin met een (creatieve) sessie

De basis van een succesvolle eindejaarsafsluiting ligt in een sessie waarin je samen terugkijkt op het afgelopen jaar en de koers voor het komende jaar bepaalt Maak het interactief en betrek het hele team: laat iedereen meedenken over de doelen, bespreek speerpunten en zorg dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Dit hoeft geen saaie vergadering te zijn! Organiseer een dynamische, creatieve sessie waarin iedereen zijn ideeën kan delen. Gebruik energizers, brainstorms in kleine groepjes en visuele tools om de toekomst samen vorm te geven. Zo gaat je team vol energie en met een helder plan de kerstperiode in!

Kerstdiner – want een effectieve sessie creëert hongerige maagjes

Niets verbindt mensen meer dan lekker eten en drinken, toch? Na een inspirerende sessie is er niets beters dan samen genieten van een heerlijk kerstdiner. Of je nu kiest voor sappige vleesgerechten of verrassende vegetarische opties, zorg voor een menu dat een feest wordt voor de zintuigen. Klassieke kersttoetjes maken het helemaal af. Dit is hét moment om het harde werk van het afgelopen jaar te vieren, verhalen te delen en gezellig bij te praten. De combinatie van een inspirerende sessie en een feestelijk diner creëert de perfecte balans tussen inhoud en gezelligheid – en een gedeelde maaltijd zorgt altijd voor de beste sfeer!

Eindig met een knallend feest

Na het diner is het tijd om de boel los te laten en het jaar af te sluiten met een spetterend feest. Geen formele bedoening, maar juist een plek waar iedereen informeel met elkaar kan praten, lachen en de dansvloer onveilig kan maken. Denk aan een DJ of een liveband, een photobooth voor hilarische groepsfoto’s en een cocktailbar. Deze informele setting zorgt ervoor dat iedereen, van stagiair tot directielid, de kans krijgt om zich van zijn beste kant te laten zien – en vooral om plezier te maken.

Wil je het groots aanpakken? Nodig dan niet alleen je team uit, maar ook klanten of andere belangrijke relaties. Dit is een geweldige manier om je netwerk te versterken in een ontspannen sfeer. Bovendien laat je zien dat jullie niet alleen zakelijk succesvol zijn, maar ook weten hoe je een feestje bouwt.

Waarom het zo belangrijk is

Een effectieve en leuke eindejaarsafsluiting is meer dan alleen een gezellig samenzijn. Het is een investering in je team, in de relaties met je klanten en in de energie waarmee jullie het nieuwe jaar beginnen. Door te starten met een inhoudelijke sessie zet je de toon: jullie zijn klaar voor nieuwe uitdagingen en iedereen weet precies waar de focus ligt. Het diner en het feest zorgen ervoor dat iedereen opgeladen en verbonden het jaar afsluit.

Dus, als je denkt dat een eindejaarsafsluiting zomaar een “verplicht nummer” is, think again. Maak er iets van waar mensen maanden later nog steeds over praten. Eindig het jaar met een knal – en leg meteen de basis voor een geweldig nieuw jaar!

Jouw Eindejaarsafsluiting space to create

Bij Space to Create kunnen we al het bovenstaande voor je regelen. En dat op een toplocatie in hartje Utrecht! Speciaal voor de feestdagen hebben we leuke acties en scherpe prijzen. Zien we jou en je collega’s deze kerst bij Space to Create?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Van doelen stellen tot een knallend feest: zo organiseer je de perfecte eindejaarsafsluiting

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)