Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Meetings zijn weer toegestaan!

Pinch us! Na zes maanden de deuren gesloten te hebben, is het eindelijk zover. Vanaf vrijdag 5 juni mogen wij weer gasten verwelkomen. We kunnen niet wachten om je weer te zien!

WIJ ZIJN READY

In de afgelopen zes maanden zijn we druk bezig geweest met het finetunen van onze spaces en services. Ook hebben we veel aandacht besteed aan onze locatie, met het doel om deze 100% te laten aansluiten op alle maatregelen van het RIVM. Zo kun je in onze ruimtes de 1,5 meter afstand waarborgen en gedurende de dag komen we langs voor een hygiëne-ronde. Ook goed om te weten; wij hebben we onze cleaning duty geïntensiveerd en we nemen alle contactpunten af voordat je binnenkomt. Daarnaast vind je in zowel de openbare ruimtes als alle spaces desinfecterende handgel en schoonmaakdoekjes. Met deze aanpassingen kunnen we je dezelfde service kunnen bieden die je van ons gewend bent!

HEALTH IS IN THE AIR

Een goede ventilatie vermindert verspreiding van virussen, stof en bacteriën. We hebben overal CO2-meters en de luchtkwaliteit is daardoor optimaal. Het RIVM adviseert dat een ruimte minimaal 1 keer per dag ca. 10-15 minuten doorgelucht wordt. Bij ons staan de ramen de hele dag open én we maken gebruik van een circulatiesysteem dat constant verse frisse lucht doorvoert. Helemaal safe dus! 

BACK-UP PLAN

Mocht je je er toch niet comfortabel bij voelen om fysiek aanwezig te zijn, is dat geen probleem! Wij hebben alle apparatuur in huis om video-conferencing, livestreaming en remote trainen te realiseren. Zo kun je simpel inbellen en kan jouw training/vergadering gewoon doorgaan!

Een tip van ons; neem snel contact op! We verwachten veel reserveringen en aangezien we beperkte capaciteit aanhouden, is het aan te raden om vast een optie in te plannen. Wij zullen je in ieder geval met een goede kop koffie en een glimlach ontvangen. Tot snel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Meetings zijn weer toegestaan!

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)