Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Interview

Waarom interviewen in een donkere, saaie ruimte als je kunt interviewen op een inspirerende, creatieve en motiverende plek?

Boek je space!
Wij bieden jou de ultieme ruimte waar je geen geluidsoverlast hebt en waar je niet wordt onderbroken. Onze spaces zijn namelijk met zorg samengesteld: sfeervolle lampjes, plantjes, goede stoelen – Herman Millers, voor de kenners – en professionele faciliteiten. Een plek die energie geeft en uitnodigt om buiten de hokjes te denken.

Bovendien geniet je bij ons van een ontspannen, informele sfeer; hier ben jij op je gemak tijdens een interview. Wanneer je bij ons binnenloopt, voelt het alsof je hier al jaren komt. Wij verzorgen alles tot in de details en zullen zeker een drankje aanbieden (zoals een bakkie koffie om de stress weg te drinken). Persoonlijke service vinden wij belangrijk, want wij willen jij het optimale uit je ervaring haalt.

What’s in it for you?
Wil jij je interview opnemen? Onze ruimtes zijn geluidsdicht, dus dat is geen probleem. Bovendien voorzien wij je van een microfoon. Binnen vind je alles wat je nodig hebt om gefocust aan de slag te gaan:

⊹ Onbeperkt koffie (ja, ook inclusief cappuccino’s en latte macchiato’s)
⊹ Onbeperkt thee, fris, fruit & snacks
⊹ Een presentatiescherm/ beamer
⊹ Flip-overs
⊹ Whiteboard-walls
⊹ Snelle wifi
⊹ Een Apple TV
⊹ Veel daglicht
⊹ Een professioneel team dat altijd voor je klaarstaat
⊹ Geweldig uitzicht op het Stationsplein in Utrecht
⊹ First aid box met o.a. markers, pennen, post-its, masking tape & whiteboardwissers

Goede ligging
Met een mooi uitzicht over het Utrecht CS zitten we op een van de centraalste en best bereikbare locaties van Nederland. Of je met de auto of de trein komt, jij stapt zo naar binnen. Vlak in de buurt vind je een enorm aanbod aan winkels, cafés, restaurants en andere gelegenheden. Je kunt je meeting dus makkelijk combineren met een andere activiteit.

Let’s get in touch!
Wij zorgen ervoor dat jij het optimale uit je space kunt halen. Wil je gebruik maken van extra diensten aan zoals lunches, borrels, notitieboeken en iMacs? Neem gerust contact op en wij helpen je verder.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Download de brochure over onze kantoren

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de brochure meteen in je inbox.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Interview

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)