Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Livestreamen

Heb jij een webinar, workshop of event op de planning staan, maar beperkt COVID-19 je in de mogelijkheden? Kom livestreamen in een van onze inspirerende spaces! Wij hebben niet alleen de materialen in huis, maar ook de kennis en ervaring.

Mogelijkheden
De vraag naar livestreaming is enorm toegenomen dankzij COVID-19, maar je krijgt al snel te maken met allerlei uitdagingen qua geluid en lichtinval. Geen zorgen, bij ons is alles geregeld voor jou!

Webinars & Presentaties
Geef jij normaal gesproken presentaties voor grote groepen op locatie? Vanuit een van onze spaces kun je dit nog steeds doen. Wij verzorgen de camera, het microfoontje en klaar! Jouw kijkers kunnen vanuit huis meekijken en vragen stellen, terwijl jij in je element bent. Let’s get it!

Workshops & Masterclasses
Livestreaming is een must als jij workshops en masterclasses geeft. Je hebt interactie met je kijkers aan de hand van een livechat, maar het is ook mogelijk dat jouw deelnemers via hun eigen computer/camera in de livestream komen. Ook zou je op deze manier trainingenentutorials kunnen geven. Ideaal, toch?

Live Q&A’s
Zakelijke meeting op de planning waar je hele bedrijf aanwezig is? Dan is livestreaming jouw uitkomst! Jij kunt bepalen wie aan ‘de beurt’ komt om vragen te stellen. Zo voorkom je dat iedereen tegelijk aan het praten is. Wij helpen je met het opbouwen van de setting. Kies jij voor een achtergrond met leuke lampjes en plantjes of wil je het simpel houden? Let us know!

Events 
Van een pubquiz tot aan een informatieavond; welk soort event je dan ook op de planning hebt, bij ons maak je het waar! Door onze professionele livestreamingdiensten blijf je in contact met je deelnemers en kun je jouw ideale avond hosten. Boek je space en wij verzorgen de setting!

Post-streaming
Wat doe je nadat je livestream is afgelopen? Wij bieden je de mogelijkheid om de hele streaming op te sturen naar je deelnemers. Daarnaast is het mogelijk dat wij achteraf nog wat aanpassingen in de video doen, zoals fouten eruit knippen, ondertiteling toevoegen of audionabewerking.

What’s in it for you?
Als livestream-host mag het je aan niets ontbreken. Zo werken wij met professionele apparatuur en sterke verbindingen. Naast jouw unieke space, vind je binnen alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan:

⊹ Onbeperkt koffie, thee, fris, fruit & snacks
⊹ Presentatieschermen/ beamer
⊹ Flip-overs
⊹ Whiteboardmuren
⊹ Snelle wifi (glasvezel)
⊹ Apple TV
⊹ Geweldig uitzicht op het Stationsplein

Goede ligging
Met een mooi uitzicht over het Utrecht CS zitten we op een van de centraalste en best bereikbare locaties van Nederland. Of je met de auto of de trein komt, jij stapt zo naar binnen. Vlak in de buurt vind je een enorm aanbod aan winkels, cafés, restaurants en andere gelegenheden. Je kunt je meeting dus makkelijk combineren met een andere activiteit.

Let’s get in touch!
Wij zorgen ervoor dat jij het optimale uit je space kunt halen. Wil je gebruik maken van extra diensten aan zoals lunches, borrels, notitieboeken en iMacs? Neem gerust contact op en wij helpen je verder.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Download de brochure over onze kantoren

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de brochure meteen in je inbox.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Livestreamen

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)