Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

UX & Usability onderzoek

Wil jij meer traffic genereren, conversie en impact verhogen of klanttevredenheid stimuleren en onderscheidend vermogen creëren? Ga voor het wow-effect en kies voor ons UX- en usability lab!

Why?
Een gebruiksvriendelijke website is stimuleert een positieve gebruikerservaring; dit is essentieel om bezoekers van je website te boeien en te binden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat klanten en bezoekers ontevreden zijn na een bezoek aan jouw website. UX-onderzoek geeft inzicht in je doelgroep en hoe je de klanttevredenheid van je product of dienst kunt verhogen. Hier zijn genoeg methoden voor, denk bijvoorbeeld aan een expert-review of usability-test.

Hoe dan?
Kort samengevat zorgt UX-onderzoek ervoor dat je frustraties bij je bezoekers wegneemt en je de klantwaardering vergroot. Je krijgt inzicht in de behoeften en het gedrag van je doelgroep en dat levert veel waardevolle inzichten op.

Heb jij zero kennis over Google Analytics, de user satisfaction survey of card sorting? Don’t worry, wij hebben een aantal professionals klaarstaan voor jou!

What’s in it for you?
De wereld van user experience research is altijd in ontwikkeling en ook jij zult moeten bijblijven. Space to Create is een energieke, gezellige plek waar je je gang kunt gaan. Wij bieden jou een creatieve, inspirerende ruimte om UX-onderzoek uit te voeren. Binnen vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan:

⊹ UX-bril/bar
⊹ Webcam + conference room
⊹ Verschillende testdevices
⊹ Goede speaker (voor voice/reclametest)
⊹ Onbeperkt koffie, thee, fris, fruit & snacks
⊹ Presentatieschermen/ beamer
⊹ Flip-overs
⊹ Whiteboardmuren
⊹ Snelle wifi (glasvezel, voor de kenners)
⊹ Apple TV
⊹ Geweldig uitzicht op het Stationsplein

Goede ligging
Met een mooi uitzicht over het Utrecht CS zitten we op een van de centraalste en best bereikbare locaties van Nederland. Of je met de auto of de trein komt, jij stapt zo naar binnen. Vlak in de buurt vind je een enorm aanbod aan winkels, cafés, restaurants en andere gelegenheden. Je kunt je meeting dus makkelijk combineren met een andere activiteit.

Let’s get in touch!
Wij zorgen ervoor dat jij het optimale uit je space kunt halen. Wil je gebruik maken van extra diensten aan zoals lunches, borrels, notitieboeken en iMacs? Neem gerust contact op en wij helpen je verder.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Download de brochure over onze kantoren

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de brochure meteen in je inbox.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

UX & Usability onderzoek

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)