Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Amsterdam

Alechinsky Lounge

Met een prachtig uitzicht op de Herengracht kunnen je gasten in onze Private Dining genieten van een stijlvol diner, lunch of andere bijeenkomst. De opstelling bestaat uit één grote tafel (max. 14 gasten) of twee kleine tafels (max. 20 gasten). In de Private Dining kan zowel gedineerd als vergaderd worden.

Alechinsky Lounge Read More »

Cobra Lounge

De Cobra Lounge is gelegen op de begane grond van het Ambassade Hotel en heeft prachtig uitzicht op de Herengracht. Deze stijlvolle lounge is geschikt voor interviews of een zakelijke ontmoeting tot maximaal 4 personen. Laat je inspireren door de vele unieke kunstwerken uit de Cobra-periode.

Cobra Lounge Read More »

Library Bar

The Library Bar is ontworpen door de wereldberoemde Spaanse architecten Cruz y Ortiz in 2015. De bar huist een collectie van meer dan 5.000 gesigneerde boeken van auteurs die allemaal in het Ambassade Hotel hebben verbleven. In The Library bar kan je genieten van een cocktail of cappuccino. Zo is deze ruimte de perfecte locatie voor een receptie, borrel kleinschalig evenement.

Library Bar Read More »

Library Lounge

De Library Lounge is gelegen op de begane grond van het Ambassade Hotel, grenzend aan de Library Bar. Deze ruimte is ideaal voor vergaderingen, presentaties, interviews of een exclusief diner. Je wordt er omringd door kunstwerken van de Cobra beweging (1948-1951) en een gedeelte van de unieke collectie van 5000 gesigneerde boeken.

Library Lounge Read More »

The Attic Herengracht

Recent gerenoveerde (2020) luxe vergaderruimte. Een vergaderzaal met uitzicht op de Herengracht in vergaderopstelling die plaats biedt aan maximaal 8 gasten. Op de eerste verdieping bevindt zich een vergaderzaal, ook met adembenemend uitzicht op de gracht, voor maximaal 18 gasten.

The Attic Herengracht Read More »

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

The Attic Herengracht

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)