Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Een kantoorlocatie die innoveert, faciliteert en inspireert

Steeds meer organisaties en professionals willen meer dan een werkplek. Ze zoeken naar betrouwbare service, out-of-the-box mogelijkheden en ruimte voor innovatie. Plekken die niet alleen faciliteren, maar ook inspireren. Laten dat nou net de touchpoints zijn die wij voor je hebben gedefinieerd. 

Stel je voor; het is 8:00 uur ‘s ochtends, je gaat op de fiets naar je werk en je kunt in een lekker tempo doortrappen. Hoe fijn is het dan om voor je werkdag nog even onder de douche te stappen, om vervolgens een bakkie koffie te pakken en relaxt aan je dag te beginnen?

Naast comfort zijn faciliteiten belangrijk en dat weten we. Het team helpt je graag verder met vragen, problemen of wensen. Zo kun jij jouw werkdagen zelf vormgeven naar eigen behoeften. Space to Create streeft ernaar om positief te kunnen bijdragen aan jouw welzijn en de productiviteit van de professionals die werken in je organisatie. 

Flexibele werk- en vergaderplekken

Flexibiliteit is – naast de locatie zelf – een grote factor bij de keuze voor een kantoorlocatie. Voor ieders organisatie is het belangrijk in te kunnen spelen op veranderende behoeften en trends. Aanvullende faciliteiten als flexwerkplekken en vergaderruimtes zijn dan ook aanwezig. Klik hier voor een impressie.

Motiveren & inspireren

Maar, er is meer dat een kantoorlocatie aantrekkelijk maakt. Service en innovatie is één, maar we zijn ervan overtuigd dat de professionals in jouw organisatie zich graag laten inspireren en/of even willen ontspannen. 

Denk bijvoorbeeld aan potjes tafeltennis, creatieve scrumsessies en evenementen op de donderdagavond. Of aan de plekken waar je anderen kunt ontmoeten, waar je met vakgenoten kunt sparren over je ideeën en waar je geïnspireerd raakt op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Het zit al in onze naam; we bieden je letterlijk en figuurlijk de ruimte. Dit doen we graag samen met jou.

Niet geheel onbelangrijk; voor een innovatieve, faciliterende en vooral inspirerende vestigingslocatie heb je een team nodig. Een team van mensen met sociaal karakter en een positieve vibe die alles overzien en snel kunnen inspelen op ontwikkelingen. Bij Space to Create ontvangen we je graag met een glimlach en een gezellig gesprek, zodat we je kunnen laten zien waar we het over hebben. Anytime soon, wellicht?

Heb je een vraag of initiatief: je mag altijd langskomen, mailen of bellen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Een kantoorlocatie die innoveert, faciliteert en inspireert

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)