Maak een succes van je evenement

Op onze locatie naast Utrecht Centraal kies je uit tien flexibele spaces met een eigen karakter. Geschikt voor trainingen, meetings, workshops en evenementen. Deze ruimtes kunnen gecombineerd worden voor iedere gelegenheid.
06_Funda_Stationsplein90_Extra

Event Space

36_Funda_Stationsplein60

Olympic Space

11_Funda_Stationsplein60

Combineer ruimtes

Ideale bereikbaarheid

Stationsplein Utrecht

Space to Create ligt recht tegenover het Centraal Station op Hoog Catharijne in Utrecht. Naast dat we ideaal bereikbaar zijn met de trein is er ook veel parkeergelegenheid rondom onze locatie. Ook hebben we een eigen ingang aan het plein, en heb je de mogelijkheid om die in te richten voor je bijeenkomst. 

Plattegrond indicatie – Stoelen in 1,5m opstelling

Genoeg ruimte

811 m2

Onze ruimtes zijn ingericht om flexibel in te zetten zodat je het maximale uit je bijeenkomst kan halen. Iedere gewenste opstelling kan gecreëerd worden. Ook heb je de mogelijkheid om meerdere ruimtes te boeken en te combineren voor dynamische bijeenkomsten. 

Je evenement organiseren bij Space to Create

Wat kan je verwachten

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, flexibiliteit en service. Vanaf het moment van in contact komen tot het einde van je evenement staan wij altijd klaar om je te helpen in het optimaal organiseren van je bijeenkomst. Zo denken we graag met je mee. Heb je iets specifieks nodig? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je. 

Faciliteiten

Eventruimte

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)