Drankjes, dansjes en inspirerende mensen: kom donderdag 5 oktober naar de gratis netwerkborrel! Meer informatie en aanmelden

Maak een succes van je evenement

Van levendige live events tot online pareltjes — bij Space to Create vind je alles voor een geslaagd evenement in Utrecht. Onze spaces zijn fris, open en creativiteit spat van de muren af!

Dé ruimte voor jouw unieke bijeenkomst

Onze event spaces in Utrecht bieden ruimte tot 100 personen en lenen zich bijzonder goed voor grote presentaties, levendige workshops, relaxte netwerkborrels of innovatieve kick-offs. Ons interieur voelt industrieel aan met een warme touch van creativiteit. Met een raampartij over de volledige lange zijde van de eventruimte (inclusief direct uitzicht op Station Utrecht Centraal), komt het licht van alle kanten. Meer dan 100 personen? Combineer diverse spaces voor een spetterend evenement. 

Catwalk

Per dagdeel (4u)

€ 550,-
Studio Space

Per dagdeel (4u)

€ 1170,-
Olympic Space

Per dagdeel (4u)

€ 750,-

Elf karakteristieke subspaces

Naast de speciale event spaces bieden wij elf karakteristieke subspaces. Ze zijn uitermate geschikt voor break-out sessies of losse meetings afgezonderd van het grote event. Het complete overzicht van de subspaces vind je hier. Bij Space to Create weten we ieder gezelschap te verbinden. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen!

Impressie

Catering en borrel

Een succesvol evenement organiseren in Utrecht vraagt om goede en gezonde voeding. En dat is nou precies waar wij goed in zijn! Bij Space to Create geniet je samen met jouw gezelschap van heerlijke borrelhapjes en dranken in een sfeervolle setting. Met plezier stelt ons hospitality team het gekozen arrangement samen voor jouw proost-moment. Mis je nou écht iets op het menu of wil je een evenement inclusief lunch/diner? We werken samen met diverse restaurants voor de catering. Geef vooral je wensen door, we denken graag met je mee.

Naast Utrecht Centraal

Unieke locatie
Centraal gelegen
Meerdere subzalen beschikbaar

2021-03-04-JBEST-DefineYourHapiness-253

Tools & techniek

Techniek en installaties
Studio Utrecht CS
Razendsnel internet

Space to Create

Flexibel & persoonlijk

Ieder tijdstip is mogelijk
Ontvangst van je gasten
Eigen styling en branding

Keuken

Smaakvolle sessies

Uitgebreide catering
Lunch, diner en/of borrel
Binnen of buiten de deur

Alles is mogelijk: wij ontzorgen jou

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, flexibiliteit en service. Vanaf het eerste contact tot aan het einde van je evenement; wij ondersteunen je graag in het organiseren van je event. De technische mogelijkheden bepalen voor een groot deel het succes. Goed nieuws: bij ons vind je alles onder één dak voor een geslaagd (online) event. Bovendien heb je met Studio Utrecht CS (hyperlink Studio Utrecht CS) een complete studio zodat je jouw event op professionele wijze kan streamen. stekkerblokken. Voldoende stroom dus!

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van de tijden, wensen en het aantal mensen. Bij Space to Create werken we namelijk met dagdelen en bovendien is de inrichting van het event volledig aan jou! Kies je voor een intiem event in een subspace of ga je voor een groot evenement over de hele locatie? Wij brengen jouw visie graag tot uiting, dus neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Genoeg ruimte:1411 m²

Onze ruimtes zijn ingericht om flexibel in te zetten zodat je het maximale uit je bijeenkomst kan halen. Iedere gewenste opstelling kan gecreëerd worden. Ook heb je de mogelijkheid om meerdere ruimtes te boeken en te combineren voor dynamische bijeenkomsten. 

Ideale bereikbaarheid

Je vindt ons op Stationsplein 90, pal tegenover station Utrecht Centraal. Vanuit de trein stap je dus zo naar binnen. Naast openbaar vervoer, vind je diverse parkeerplaatsen en fietsenstallingen in de buurt. Ook hebben wij een douche, dus voor de Utrechtse locals wordt een fietstocht of hardloopsessie ook aangemoedigd!

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Eventruimte

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)