Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Drinks @ Studio Utrecht CS #6

Netwerken doe je elke maand bij Space to Create! Met sportman Radmilo Soda: deelnemer van Expeditie Robinson 2023.

“Zingend door je levensfases heen!”

Georganiseerd door Space to Create

Gratis netwerkborrel inclusief welkomstdrankje.

Over het event

Breid je netwerk uit en ontmoet nieuwe mensen op een ontspannen manier bij Drinks @ Studio Utrecht CS. Elke eerste donderdag van de maand ben je van harte welkom op ons netwerkevent. Na een harde dag werken, start de opening van het event met een inspirerende, succesvolle spreker, waarna de energieke avond in ons business center van start gaat. 

Leer mede-professionals kennen onder het genot van de lekkerste cocktails, hapjes en waag een dansje op de tunes van de DJ. Deze keer met spreker Radmilo Soda.

See you Thursday!

De details

Zingend door je levensfases heen – Radmilo Soda

Je kunt ‘m kennen van tv-programma’s Obese (2011-2015) en Expeditie Robinson 2023. Hij vertelt je alles over de verschillende levensfases die elk mens doormaakt, en hoe je die ‘zingend’ kunt doorlopen. Want elke levensfase brengt veranderingen en aanpassingen mee in je leven. Hoe kan jij het beste uit jezelf halen en een gezonde leefstijl houden waar werk en privé in balans blijft?

radmilo-soda

 

Over Radmilo Soda

Radmilo Soda is een bekende naam in Nederland als personal trainer. Hij heeft zijn eigen studio, Soda Bodyfit, in Amsterdam. Wat hem onderscheidt, is zijn holistische benadering van training, waarbij hij zich richt op fysieke ontwikkeling, voeding en mentale coaching.

Geboren in Kroatië in 1972, verhuisde Radmilo op zestienjarige leeftijd naar Nederland. Hij werd professioneel bokser en heeft zijn passie nu omgezet in personal training. Wat Radmilo speciaal maakt, is zijn unieke aanpak. Hij biedt op maat gemaakte begeleiding met sport, voedingsadvies, en coaching. Hij is ook betrokken bij Matrix Fitness, Fitchannel en heeft zijn eigen personal trainers opleiding, Exercitium.

Misschien ken je Radmilo van het RTL-televisieprogramma Obese, waar hij de deelnemers coachte. Hij heeft ook een indrukwekkende track record met marathons, triathlons en de Ironman. Daarnaast heeft hij enkele boeken geschreven over training en gezonde levensstijl.

Op dit moment zie je hem ook meedoen aan Expeditie Robinson. Hoe ver zal hij komen?

 

Aanwezige bedrijven

Iedere maand nodigen we verschillende bedrijven uit om aanwezig te zijn en hun toekomstplannen, succesverhaal en uitdagingen rondom het thema: gezonde groei te kunnen toelichten:

  • Het is al jaren een hype: speciaalbier! Altijd al eens zelf bier willen brouwen? Leer alles over brouwen en denk mee met Tom en Erik van de Brakke Brouwers over smaak, ingrediënten, en de naam van het bier. Het versgebrouwen bier wordt tijdens de volgende borrel gebotteld en kun je dan mee naar huis nemen!”
  • Data & AI consultancy AXVECO: over AI en data. 
  • First Aid Marketing

 

Kosten: gratis inclusief één muntje

Muntjes: €2,50

Wie: iedereen die zijn of haar netwerk wil uitbreiden onder het genot van een drankje en muziek

Wat: Borrel, hapjes, muziek en een inspirerende spreker

Waar:
Studio Utrecht CS
Space to Create
Stationsplein 90
3511 ED
Utrecht

Programma

17:00 Inloop
17:45 Spreker: Radmilo Soda – Deelnemer van Expeditie Robinson 2023, oud-bokser en personal coach
18:00 DJ en cocktails

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Drinks @ Studio Utrecht CS #6

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)