Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Drinks @ Studio Utrecht CS #7

Netwerken doe je elke maand bij Space to Create! Met spreker Hugo van den Hurk, co-founder van creative agency Everybody Likes Penguins.

“Word een aandachtstrekker”

Georganiseerd door Space to Create

Gratis netwerkborrel inclusief welkomstdrankje.

Over het event

Breid je netwerk uit en ontmoet nieuwe mensen op een ontspannen manier bij Drinks @ Studio Utrecht CS. Elke eerste donderdag van de maand ben je van harte welkom op ons netwerkevent. Na een harde dag werken, start de opening van het event met een inspirerende, succesvolle spreker, waarna de energieke avond in ons business center van start gaat. 

Leer mede-professionals kennen onder het genot van de lekkerste cocktails, hapjes en waag een dansje op de tunes van de DJ. Is het lekker weer? Dan verplaatsen we de gezelligheid naar ons zonovergoten dakterras, met een prachtig uitzicht op het Stationsplein.

See you soon! 

De details

Hugo van den Hurk – Everybody Likes Penguins

Uit die duizenden advertenties, pakt die ene je aandacht. En je klikt nog door ook. Wat gebeurt daar? Waarom ben je deze tekst nu aan het lezen? Hugo van den Hurk, co-founder van creative agency Everybody Likes Penguins, deelt de vijf ingrediënten van een succesvolle campagne. De ingrediënten die keer op keer bewijzen te werken: voor hunzelf en voor hun klanten. Met deze inzichten word je een professionele aandachtstrekker voor jouw boodschap!

 

Aanwezige bedrijven

Iedere maand nodigen we verschillende bedrijven of ondernemers uit om aanwezig te zijn en je mee te nemen in hun expertise. Verwacht interactieve ervaringen en interessante gesprekken. Deze keer aanwezig:

  • Philip Harmsen: all-round designer met liefde voor keramiek. Philip heeft een nieuwe passie voor origami ontdekt. Met zijn nieuwste project wil hij mensen motiveren om negatieve dingen, dingen die je stress geven, om te vouwen naar iets moois en therapeutisch bezig te zijn. Dus: neem die verkeersboete of brief van de Belastingdienst mee en tover het om tot iets moois!
  • Axveco: data en AI consultancy bureau Axveco neemt je mee in de wereld van Mixed Reality. Beleef het met een MR-bril! In tegenstelling tot VR, waar je volledig wordt ondergedompeld in een virtuele omgeving, laat mixed reality je interactie hebben met de echte wereld terwijl je ook digitale elementen ervaart. Axveco laat je zien hoe dit samenspel van realiteit en virtualiteit eruitziet en welke coole dingen ermee mogelijk zijn!
  • Everybody Likes Penguins: Hugo komt niet alleen. Je vindt ook een aantal van zijn collega’s over de vloer. Kan jouw merk wel wat extra pit gebruiken? Mis je een vleugje content? Of ontbreekt het aan tonen van interactie? Kom dan na de presentatie langs bij aandachttrekkers Amy en Stef en ontdek jouw social-cocktail. Met Hugo’s vijf geheime ingrediënten, mix je jouw voorkeuren tot de ultieme socialsmaak, en shake jezelf tot een echte social-aandachtstrekker!

 

Kosten: gratis inclusief één muntje

Muntjes: €2,50

Wie: iedereen die zijn of haar netwerk wil uitbreiden onder het genot van een drankje en muziek

Wat: Borrel, hapjes, muziek en een inspirerende spreker

Waar:
Studio Utrecht CS
Space to Create
Stationsplein 90
3511 ED
Utrecht

Programma

17:00 Inloop
17:45 Spreker: Hugo van den Hurk – co-founder creative agency Everybody Likes Penguins
18:00 DJ en cocktails

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Drinks @ Studio Utrecht CS #7

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)