Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Drinks @ Studio Utrecht CS #8

Netwerken doe je elke maand bij Space to Create. Met deze keer als spreker Maurits Hoeve, directeur van Metropoolregio Utrecht.

“Een kijkje achter de schermen bij het reilen en zeilen van regio Utrecht.”

Georganiseerd door Space to Create

Gratis netwerkborrel inclusief welkomstdrankje.

Over het event

Breid je netwerk uit en ontmoet nieuwe mensen op een ontspannen manier bij Drinks @ Studio Utrecht CS. Elke eerste donderdag van de maand ben je van harte welkom op ons netwerkevent. Na een harde dag werken, start de opening van het event met een inspirerende, succesvolle spreker, waarna de energieke avond in ons business center van start gaat. 

Leer mede-professionals kennen onder het genot van de lekkerste cocktails, hapjes en waag een dansje op de tunes van de DJ. Is het lekker weer? Dan verplaatsen we de gezelligheid naar ons zonovergoten dakterras, met een prachtig uitzicht op het Stationsplein.

See you soon! 

De details

Directeur Metropoolregio Utrecht – Maurits Hoeve

De Metropoolregio Utrecht groeit. Mensen wonen, werken en verblijven er graag. Overheden, bedrijven en kennisinstellingen werken hier samen aan een gezonde en meer duurzame wereld voor iedereen. Hoe maken zij gezonde groei mogelijk? Maurits Hoeve, directeur van Metropoolregio Utrecht, vertelt je er meer over.

Aanwezige bedrijven

Iedere maand nodigen we verschillende bedrijven uit om aanwezig te zijn en je mee te nemen in hun vakgebied, dat maakt het netwerken nóg leuker!

  • De Brakke Brouwers: met jullie hulp brouwden de gebroeders Tom en Erik tijdens de december-editie een blond bier met kokos, citrusfruit en een tropische dosis hop: de (Co)CoCreate! Achter de schermen werd het bier in januari namelijk gebotteld en veilig weggelegd. En nu is het klaar. Kom je proeven?
  • Competence Factory: creative business school – Competence Factory – is aanwezig om je te voorzien van loopbaanadvies, maar ook kun je een draai aan het rad geven en mooie prijzen winnen, zoals een eendaagse training!
  • Hasse Cox: personal coach – Hasse Cox – houdt van het spelen in het onbewuste. Jouw eigenwijze manier van dingen doen, maakt je uniek en haar intentie is om dat nog meer bij mensen aan te wakkeren. Doe bij Hasse een persoonlijke scan waarmee je een beeld van jouw natuurlijke kwaliteiten, talenten en valkuil(en) krijgt.
  • Gemeente Utrecht: ook Maurits’ collega’s zullen aanwezig zijn, om al je vragen over de regio te beantwoorden.

 

Kosten: gratis inclusief één muntje

Muntjes: €2,50

Wie: iedereen die zijn of haar netwerk wil uitbreiden onder het genot van een drankje en muziek

Wat: Borrel, hapjes, muziek en een inspirerende spreker

Waar:
Studio Utrecht CS
Space to Create
Stationsplein 90
3511 ED
Utrecht

Programma

17:00 Inloop
17:45 Spreker: Maurits Hoeve – Directeur Metropoolregio Utrecht
18:00 Muziek, cocktails & food

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Drinks @ Studio Utrecht CS #8

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)