Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Drinks @ Studio Utrecht CS #9

Netwerken doe je elke maand bij Space to Create! Met deze keer als spreker Leontine Bibo, oprichter van Buurtgezinnen.

“ Buurtgezinnen groeit en bloeit!”

Georganiseerd door Space to Create

Gratis netwerkborrel inclusief welkomstdrankje.

Over het event

Breid je netwerk uit en ontmoet nieuwe mensen op een ontspannen manier bij Drinks @ Studio Utrecht CS. Elke eerste donderdag van de maand ben je van harte welkom op ons netwerkevent. Na een harde dag werken, start de opening van het event met een inspirerende, succesvolle spreker, waarna de energieke avond in ons business center van start gaat. 

Leer mede-professionals kennen onder het genot van de lekkerste cocktails, hapjes en waag een dansje op de tunes van de DJ. Is het lekker weer? Dan verplaatsen we de gezelligheid naar ons zonovergoten dakterras, met een prachtig uitzicht op het Stationsplein.

See you soon! 

De details

Spreker Leontine Bibo – Buurtgezinnen


Terwijl de jeugdzorg verder dichtslibt en er geen week voorbij gaat zonder misstand in de media, groeit en bloeit Buurtgezinnen. In 2015 begonnen als burgerinitiatief met een experiment in 3 gemeenten, en inmiddels actief in 120 gemeenten! Een enorme, snelle groei. Het concept is simpel en werkt preventief. Door een gezin dat het pittig heeft te koppelen aan een warm en stabiel gezin in de buurt, kunnen ouders even op adem komen en kinderen onbezorgd kind zijn. Buurtgezinnen geeft vorm aan een samenleving waar we samen kinderen opvoeden. Waar mensen buiten hun bubbel komen en relaties leggen met gezinnen met een andere achtergrond en gewoonten. Hoe kon deze sociale onderneming zo snel groeien? Oprichter en directeur, Leontine Bibo, vertelt over de succesfactoren en de geleerde lessen.

 

Aanwezige bedrijven

Iedere maand nodigen we verschillende bedrijven uit om aanwezig te zijn en je mee te nemen in hun vakgebied, dat maakt het netwerken nóg leuker!

  • Creative studio – Motion Show: duik samen met Ruben van Esterik, oprichter van Motion Show, in de wondere wereld van animatie en motion graphics. Altijd willen weten hoe holografische projecties en video mapping werkt? Ruben laat het je deze avond zien. Ook neemt hij je mee in de ontwikkelingen van de toekomst (met o.a. de komst van AI).

  • Buurtgezinnen: na haar presentatie vind je Leontine ook nog bij haar eigen standje. Wil je nog meer weten over Buurtgezinnen of wil je als vrijwilliger een bijdrage leveren? Kom even bij haar langs.
  • TBH

 

Kosten: gratis inclusief één muntje

Muntjes: €2,50

Wie: iedereen die zijn of haar netwerk wil uitbreiden onder het genot van een drankje en muziek

Wat: Borrel, hapjes, muziek en een inspirerende spreker

Waar:
Studio Utrecht CS
Space to Create
Stationsplein 90
3511 ED
Utrecht

Programma

17:00 Inloop
17:45 Spreker: Leontine Bibo
18:00 Muziek en cocktails

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Drinks @ Studio Utrecht CS #9

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)