Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Inspiration Factory: Creative Change Management

Bereid je voor op de wereld van morgen! Maar hoe doe je dat? Door uit je comfortzone te stappen en te investeren in change management.

“Bereid je voor op de wereld van morgen!”

Georganiseerd door Competence Factory

Competence Factory is een opleidingsinstituut in Utrecht. Al dertig jaar bereiden ze professionals voor op hun future jobs. In 1991 waren we de eerste met internettrainingen en nieuwe media-opleidingen. Anno 2023 zijn ze nog steeds trendsetter met opleidingen in design thinking, online marketing, webdesign en UX. Hiermee werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Deze inspiration factory is de perfecte gelegenheid om jezelf voor te bereiden op de wereld van morgen. De wereld verandert immers voortdurend en als individu of organisatie moet je in staat zijn om hierop te anticiperen. Maar hoe ga je om met deze veranderingen? Door uit je comfortzone te stappen en te investeren in change management.

De details

Creativiteit is daarbij een belangrijke factor, want rationele middelen zijn gebaseerd op wat al bekend is en niet op de veranderingen die nog gaan komen. Om echt innovatief te zijn, moet je dus denken buiten de gebaande paden en je hele brein (IQ én EQ) gebruiken.

We spreken over change management maar het managen van verandering is eigenlijk helemaal niet mogelijk; het gaat erom hoe je zelf die verandering aangaat en hoe je ermee omgaat. Dit vereist inzichten, werkvormen en een vernieuwde mindset.

Tijdens de Inspiration Factory van Competence Factory volg je diverse workshops verzorgd door echte vakexperts. Op de avond zelf kun je kiezen bij welke onderwerpen je graag aan wilt sluiten. Het belooft niet alleen een leerzaam, maar vooral ook fun programma te worden. Natuurlijk sluiten we de avond af met een borrel, waarbij je nog rustig met elkaar na kunt praten en ideeën kunt uitwisselen.

 

Programma

  • 18.00 – 18.30 uur: Ontvangst – met hapje & drankje – en ruimte om vragen te stellen aan onze opleidingsadviseurs.
    Workshop
  • 19.00 – 19.30 uur: Eerste ronde workshops
  • 19.50 – 20.20 uur: Tweede ronde workshops
  • 20.20 – 20.40 uur: 25 min break
  • 20.25 – 20.40 uur: 3e één op één sessie
  • 20.40 – 21.15 uur: Derde workshopronde
  • 21.15 uur: Afsluitende borrel

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Inspiration Factory: Creative Change Management

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)