Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Inspiration Factory: Klant = King

Tijdens de Factory: Klant = KING word je meegenomen in de wereld van loyale klanten en hoe je klanten kunt beïnvloeden (in de klantreis).

“Groeien doe je bij Competence Factory”

Georganiseerd door Creative Business School Competence Factory

Competence Factory is een Creative Business School met veel aandacht voor kwaliteit en service. Al ruim dertig jaar bereiden ze professionals voor op hun toekomstige banen. In 1991 waren ze de eerste met internettrainingen en nieuwe media-opleidingen. Anno 2023 zijn ze nog steeds trendsetter met trainingen en opleidingen in onder andere design thinking, online marketing, webdesign en UX. Ze verzorgen trainingen en opleidingen die professionals voorbereiden op de wereld van morgen!

Over het event

Tijdens de Factory: Klant = KING word je meegenomen in de wereld van loyale klanten, hoe je klanten kunt beïnvloeden (in de klantreis), leer je de klanttevredenheid een boost te geven en weet je van klanten ‘fans’ te maken. Fans blijven niet alleen als klant terugkeren, maar zullen ook jouw merk/product actief aanraden aan anderen. Oftewel, je gaat het druk krijgen met groeien. Tijdens deze Factory leer je klanten te boeien, te activeren en vooral ook te binden!

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Inspiration Factory: Klant = King

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)