Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Inspiration Factory: Mindblowing (AI) Beeldcreatie

Ben jij geregeld aan het stoeien met foto- en videobewerkingsprogramma’s om gave content te maken? We gaan nu NEXT LEVEL!

“We leven in een wereld die razendsnel verandert”

Georganiseerd door Competence Factory

Competence Factory is een opleidingsinstituut in Utrecht. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun toekomstige banen. In 1991 waren we de eerste met internettrainingen en nieuwe media-opleidingen. Anno 2022 zijn we nog steeds trendsetter met opleidingen in design thinking, online marketing, webdesign en UX. Instructie werkt Competence Factory aan de vaardigheden die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Ben jij geregeld aan het stoeien met foto- en videobewerkingsprogramma’s om gave content te maken? We gaan nu NEXT LEVEL! We leven in een wereld die razendsnel verandert. Ontdek welke nieuwe mogelijkheden er zijn, hoe je deze toepast en hoe jij in de toekomst de meest gave content kan creëren.

De details

Ben jij geregeld aan het stoeien met foto- en videobewerkingsprogramma’s om gave content te maken? We gaan nu NEXT LEVEL! We leven in een wereld die razendsnel verandert. Daarmee worden de tools die beschikbaar zijn voor beeldcreatie steeds innovatiever. Nieuwe Adobe plugins en AI-tools – denk aan AI Art Generator, Stable Diffusion, Firefly en Midjourney gaan de wereld (en jouw wereld) compleet veranderen.

Op 22 juni 2023 vindt de gratis Inspiration Factory plaats om te ontdekken welke nieuwe mogelijkheden er zijn, hoe je deze toepast en hoe jij in de toekomst de meest gave content kan creëren. Daarnaast leer je slimme denktechnieken en mindhacks, zodat je creativiteit een boost krijgt. Ook nemen we je mee in de wereld van storytelling. We sluiten de avond af met hapjes en drankjes!

Programma

18.00 – 18.30 uur: Inloop
18.30 – 18.50 uur: Boost je creativiteit #mindhacks
19.00 – 19.35 uur: Workshop ronde 1
19.35 – 19.45 uur: 25 min break
19.45 – 20.20 uur: Workshop ronde 2
20.30 – 21.00 uur: Paulus: Beeldend vertellen
21.00 – 22.00 uur: Borrel

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Inspiration Factory: Mindblowing (AI) Beeldcreatie

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)