Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Inspiration Factory: Trends & AI Tools

Bij de Inspiration Factory, geleid door keynote spreker Richard van Hooijdonk, ontdek je de toekomst door de lens van trends en AI-tools.

“BEN JIJ KLAAR VOOR DE TOEKOMST?”

Georganiseerd door Competence Factory

Competence Factory is een Creative Business School met veel aandacht voor kwaliteit en service. Al ruim dertig jaar bereiden ze professionals voor op hun toekomstige banen. In 1991 waren ze de eerste met internettrainingen en nieuwe media-opleidingen. Anno 2023 zijn ze nog steeds trendsetter met trainingen en opleidingen in onder andere design thinking, online marketing, webdesign en UX. Ze verzorgen trainingen en opleidingen die professionals voorbereiden op de wereld van morgen!

Over het event

Tijdens de Inspiration Factory: Trends & AI Tools nemen keynote spreker Richard van Hooijdonk en meer experts je mee in een inspirerende toekomst waarin jouw leven, je werk en het ondernemen enorm zullen veranderen. Ga mee op reis naar de toekomst waarin we het theoretische uitzicht van alle nieuwe trends en AI tools omzetten in concrete marketing- en communicatiestrategieën die jij morgen al in de praktijk kan brengen.

De details

Future trends experience

Stap tijdens dit event met keynotes en workshops in de dynamische wereld van marketing en communicatie, waar de toekomst wordt gevormd door baanbrekende technologische ontwikkelingen en indrukwekkende AI tools.

Keynote spreker en futurist Richard van Hooijdonk is de meest gewilde trendwatcher van Nederland. Hij heeft meerdere chip-implantaten in zijn lichaam, omdat hij de toekomst zelf wil beleven. Zijn sessies zijn al door meer dan 600.000 mensen bijgewoond en ook is hij regelmatig te gast bij televisie- en radioprogramma’s. Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij onder andere trends op het gebied van (generative) AI, robots, virtual en augmented reality, ethiek en de organisatie van de toekomst.

Wil jij een avond samen met Richard van Hooijdonk en andere experts in de trends en AI tools van de toekomst duiken? Schrijf je dan in voor het event!

Programma

18.00 – 18.30 Inloop
18.30 – 19.30 Keynote Richard van Hooijdonk
19:35 – 20.05 Workshop ronde 1
20.05 – 20.20 Pauze
20.25 – 20.55 Workshop ronde 2
21.00 – 22.00 Keynote Richard van Hooijdonk
22.00 – 23.00 Netwerkborrel

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Inspiration Factory: Trends & AI Tools

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)