Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Online Event: Define Your Happiness

Alles over jouw werk- en privébalans, verbinding, happiness at work en persoonlijk leiderschap in de (post) COVID-19 wereld.

“Waar haal jij je werkgeluk uit?”

Georganiseerd door Sound & Solid

Sound & Solid zet zich in voor het creëren, verspreiden en verdiepen van werkgeluk. Via Define Your Happiness wil S&S haar missie samen met (wereld)bekende sprekers verspreiden; iedereen verdient gelukkig te zijn in het werk.

Over het event

Define Your Happiness is hét online event over hybride werk.

De lockdown is weer verlengd en hybride werk wordt het nieuwe normaal. We gaan niet meer terug naar de tijd, wanneer we elke dag op kantoor werken. We brengen het werk letterlijk naar huis. Dit brengt consequenties met zich mee.

We missen informeel, sociaal contact met collega’s bij het koffieapparaat. Als team zien we elkaar niet meer face to face.
Samenwerking is alleen maar uitdagender geworden. De werk- en privébalans is nog nooit zo op de proef gesteld.
Je deelt de werkruimte met je partner en soms zelfs je kinderen. Je raakt afgeleid en zelfs geïrriteerd.

  • Hoe blijf jij in deze veranderende, onvoorspelbare wereld goed in je vel zitten, nu we weten dat alles niet meer terug naar dat oude normaal gaat
  • Hoe creëer en vergroot je het werkgeluk voor jezelf en ook voor de ander?
  • Hoe zorg je voor een goede werk- en privébalans, nu je je werk letterlijk vanuit huis moet doen, zodat je en je collega’s niet omvallen?
  • Hoe ga je om het gemis van sociale contacten, zodat je verbonden blijft met je collega’s en dat de teamspirit niet verdwijnt?
  • Hoe creëer je fysieke belevingen en verbinding tijdens online meetings, nu iedereen thuiswerkt?

 

De sprekers:

             SOFIE SUN | Event Organisator & Werkgeluk mentor

Sofie is gefascineerd door het onderwerp geluk, vooral werkgeluk. Haar missie is om organisaties te helpen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, zodat iedereen kan zijn wie hij of zij werkelijk is. Volgens haar is dát de basis om gelukkig op je werk te zijn. In haar talk deelt ze met jou wat geluk voor haar betekent en hoe jij ook de eerste stap kan zetten om dichter bij jouw geluk te komen.

 

             MO GAWDAT | Voormalig Chief Business Officer Google [X]

Mo heeft een indrukwekkende carrière van 27 jaar. Zijn laatste rol was Chief Business Officer bij Google [X]. Mo is ook de auteur van Solve for Happy: Engineering Your Path to Joy (2017). Op basis van zijn twaalf jaar durende onderzoek naar het onderwerp geluk creëert hij een algoritme en een effectief model, waarmee je een ​​continue staat van geluk bereikt. En dat geluk hangt niet af van de omstandigheden van je leven. Nee, het werkt voor iedereen, in elke situatie.

Solve for Happy is de persoonlijke moonshot van Mo. Zijn doel? Mo wil zijn geluksboodschap aan een miljard mensen over de hele wereld overbrengen met zijn stichting One Billon Happy. Tegenwoordig houdt Mo zich ook bezig met zijn podcast Slo Mo. Hiermee wil hij nog meer geluk verspreiden in de hele wereld. Op dit event besteedt Mo aandacht aan werkgeluk. Na afloop van Mo’s keynote weet je precies welke stappen je morgen kunt zetten om een werkomgeving te creëren die het werkgeluk vergroot.

 

             BRUCE DAISLEY | Voormalig Vice President Twitter EMEA

Bruce is een bestsellerauteur en technologieleider uit het Verenigde Koninkrijk. Hij wordt beschouwd als één van de meest gerespecteerde opinieleiders op het gebied van werkcultuur en de toekomst van werk. Zijn publicaties verschenen in de Washington Post, Harvard Business Review, Wall Street Journal en The Guardian. Zijn boek The Joy of Work is de bestverkochte hardback van 2019 in het Verenigd Koninkrijk. Deze internationale bestseller is bovendien in 14 talen vertaald. Eerder runt Bruce meer dan een decennium Twitter en YouTube (bij Google) voor Europa. Toen hij Twitter verliet, was hij de hoogste leider van Twitter buiten de VS.

Bruce is ook de host van de Apple # 1 Business Chart-podcast Eat Sleep Work Repeat over werkcultuur. Momenteel besteedt hij zijn tijd aan de toekomst van de cultuur op de werkvloer. In zijn keynote deelt Bruce Daisley enkele lessen uit de meest optimale werkculturen met je. Hij onthult het geheim hoe de meest succesvolle bedrijven die culturen behouden. Zelfs zonder kantoor.

 

             NANCY BEERS | Happy Scrum Master

Nancy Beers staat bekend als de Happy Scrum Master. Met een achtergrond in de IT, het lesgeven, de muziek, gamification en alles rondom Agile is ze een alleskunner geworden, die innovatie aanwakkert, creativiteit stimuleert en die houdt van een beetje gekkigheid.

Nancy’s missie: verander de wereld, één spel tegelijk. In haar interactieve sessie neemt Nancy je mee langs al het wetenschappelijke bewijs dat spelen cruciaal is om je geluk en andere aspecten in je werk en leven te definiëren. Want heb jij al helder waar je écht gelukkig van wordt?

 

             LISANNE BUIJK | General Manager van Microsoft-partner The Cue

Als er één woord is dat Lisanne Beijk definieert, is het ‘energiek’. Ze is ondernemer, doet aan kickboksen en runt ondertussen haar eigen bouwproject. Na haar studies sociologie en beleid en organisatie, deed ze uitgebreid ervaring in de consultancywereld op. Nu is ze general manager bij gamification start-up en Microsoft partner The Cue.

The Cue ontwikkelt games voor A-merken en grote Nederlandse en internationale organisaties die met Office365 werken. Met behulp van deze games leren medewerkers effectiever met verschillende Microsoft programma’s werken, waardoor productiviteit, motivatie en onderlinge betrokkenheid stijgen. Precies uit dat laatste haalt Lisanne haar energie. Als hekkensluiter op het event zal zij het tijdens haar sessie hebben over hoe je motivatie en betrokkenheid hoog houdt. Voor jezelf, maar ook binnen je team en organisatie. Of je nu digitaal, hybride of volledig offline werkt.

 

             BUFFI DUBERMAN | Personal English Coach

Buffi Duberman is de Personal English Coach van artiesten als Wouter Hamel, Racoon, Jacqueline Govaert, Tim Knol en Within Temptation. Daarnaast staan er diverse topacteurs, politici en CEO’s in haar klantenportfolio. Ook is ze een officiële TEDx-sprekercoach.

Buffi is in New York geboren. In 1991 verhuist ze voor de liefde naar Den Bosch. Daar werkt ze de afgelopen 25 jaar met hart en ziel aan het verbeteren en veranderen van de manier waarop Nederlanders Engels leren. En nu is ze de bekendste coach Engels van Nederland. Buffi’s passie, eerlijkheid en humor komen tot uiting in alles wat ze doet. Ze is een rulebreaker, een gamechanger en een communicatiefee.

De sprekers van Define Your Happiness gaan nog veel meer met je delen hoe je beter kan omgaan met the future of work – hybride werk. Claim your ticket en wees erbij!

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Online Event: Define Your Happiness

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)