Webinar: 5 inzichten om succesvol te innoveren

In dit webinar deelt Innovatie-expert Chantal Verweij tips en handvatten om gerichter te kunnen innoveren

“Optimaliseer je innovatiestrategie!”

Georganiseerd door

Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Innovatie is cruciaal om succesvol te zijn én blijven in een veranderlijke wereld. Maar wat is innovatie nu eigenlijk en wat heb je er precies voor nodig? Wat kan je innoveren en hoe doe je dat succesvol? Dat deelt innovatie-expert Chantal Verweij met je in dit webinar. Je krijgt inzicht in en handvatten om je energie, capaciteit en budget gericht in te zetten, zodat je nog succesvoller kunt innoveren.

Over de host

Chantal Verweij

Chantal werkt al meer dan 25 jaar op het snijvlak van communicatie, digitalisering en innovatie. Met haar bedrijf Inspiratiebrigade helpt ze bedrijven en instellingen vooruitkijken, veranderen en innoveren. Daarbij gebruikt ze haar kennis van Design Thinking om teams en managers voorbij hun eigen aannames te brengen, zodat ze met en voor gebruikers gaan innoveren. Als ervaren spreker en dagvoorzitter weet Chantal de aandacht tijdens haar trainingen goed vast te houden. En als praktijkmens mixt ze theorie met hele praktische inzichten en how-to’s.

Webinar: 5 inzichten om succesvol te innoveren

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)