Update 18 dec: Lees hier hoe we met de coronamaatregelen omgaan.

Webinar: Creative concepting

Tijdens dit webinar leert concept- en merkspecialist Esther Mutsaers je om van jouw idee een concreet concept te maken op een creatieve manier.

“Hoe ruikt, proeft en oogt jouw merkt? ”

Georganiseerd door

Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Inhoud is belangrijk, maar het gevoel dat jouw merk achterlaat is nog veel belangrijker. In dit webinar vertelt concept- en merkspecialist Esther Mutsaers hoe je met een creatief concept je merk kan laten groeien. En het leuke is, met creatieve concepting maak je vanzelf van je doelgroep je ambassadeurs.

Esther geeft je in dit webinar tips and tricks om van je idee een concreet concept te maken op een creatieve manier. Dus loop je al jaren rond met een idee, zoek je naar een passende oplossing binnen je brand als eigenaar of zie je kansen als werknemer? Schrijf je dan snel in!

Over de host

Esther Mutsaers

Als concept-, media- en merkspecialist vertaalt Esther merkverhalen naar waardevolle concepten en bijpassende content. Ze heeft jarenlange ervaring in het vak, als professional, adviseur, docent en trainer. Enthousiast neemt ze je mee in alle onderdelen van creative concepting. Wat zijn concepten eigenlijk, hoe werk je die uit, wat heb je nodig en welke fases doorloop je? Esther biedt je tricks en tools en helpt je een stappenplan opstellen. Zo kun jij met gemak en plezier aan de slag met jouw concept. Let’s go!

Webinar: Creative concepting

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)