Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Webinar: de Do’s, Don’ts en Best Practices van Usability

UX-specialist Eddy Boeve vertelt je alles over usability en waarom de gebruiksvriendelijkheid van je website belangrijk is voor een goede ervaring.

“Hoe beter ‘usable’ jouw site is, hoe eerder potentiële klanten overgaan tot conversie.”

Georganiseerd door Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Hoe ervaren bezoekers je website? Vinden ze snel wat ze zoeken, snappen ze wat ze moeten doen en gaan ze over tot conversie?

Usability online gaat over de vraag hoe gebruiksvriendelijk een website of platform is, en in hoeverre je bezoekers uitnodigt om verder te klikken, swipen of scrollen. Aan de ene kant biedt je bezoekers een optimale gebruikservaring, maar aan de andere kant vergroot je de kans dat ze tot conversie overgaan. Want hoe beter ‘usable’ je site is, hoe eerder potentiële klanten iets van je kopen, downloaden of vragen. Daarmee is usability dus een krachtige knop om aan te draaien.

In dit webinar gaat trainer en UX-specialist Eddy Boeve kort in op wat usability inhoudt. Maar vooral laat hij zien wat de best practices, do’s en don’ts zijn aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Hij onthult zijn eigen top-10, gecombineerd met de meest gestelde usability-vragen door zijn klanten, cursisten en collega’s. Na het webinar weet jij welke usability-keuzes do’s en don’ts zijn en kun je die onderbouwen met meer dan alleen je onderbuikgevoel.

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Webinar: de Do’s, Don’ts en Best Practices van Usability

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)