Webinar: Design Thinking leren door te doen

In dit webinar neemt Design Thinking-expert Maarten Jurriaanse je mee in de wereld van Design Thinking.

“Design Thinking is vooral doen.”

Georganiseerd door

Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Design Thinking: nieuwe oplossingen ontwerpen voor complexe vraagstukken. Een iteratief proces waarbij je in teamverband al doende leert wat het beste werkt en hoe je de meeste waarde genereert met jouw oplossing. Je leert het niet uit een boek of YouTube-filmpje, maar je moet echt aan de slag.

In dit webinar neemt Design Thinking-expert Maarten Jurriaanse je mee in deze effectieve methode, de achterliggende principes en de stappen die nodig zijn om tot waardevolle oplossingen te komen. Naast een korte uitleg over het wat, waarom en hoe, ga je aan de slag met korte oefeningen. Want Design Thinking is vooral doen!

Over de host

Maarten Jurriaanse

Maarten is ervan overtuigd dat we al onze dromen kunnen waarmaken, als we onze verbeeldingskracht maar durven aan te spreken. Na 6 jaar zweten en feesten als designer bij Studio Dumbar, startte hij in 2004 met 4 partners PingPong Design op: een creatief bureau dat merken, producten en verhalen ontwerpt voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Hij ontdekte dat de beloftes die opdrachtgevers aan klanten doen, vaak niet stroken met hoe zo’n opdrachtgever handelt. Sindsdien probeert Maarten de verbinding te leggen tussen aanbieders en gebruikers. Zodat teams voortaan wél radicale beloften kunnen doen én waarmaken.

Webinar: Design Thinking leren door te doen

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)