Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Webinar: Google Analytics 4: what’s new?

Tijdens dit webinar vertelt marketing-expert Martijn Drijver je alles over de nieuwe Analytics-tool van Google: Google Analytics 4.

“Cookieloos de toekomst in.”

Georganiseerd door Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Eind vorig jaar lanceerde Google de nieuwe Analytics-tool: Google Analytics 4 (GA4). Werk je nu met de ‘oude’ Analytics (Universal Analytics)? Dan zal het even wennen zijn, want er zijn grote verschillen. Gelukkig hoef je nog niet direct de overstap te maken en is er alle tijd om je goed te oriënteren voordat je definitief overgaat.

Toch is het wel al slim om een Analytics 4 account aan te maken en je te verdiepen in de mogelijkheden. Zo kun je meer geavanceerde analyses maken, werken met ruwe data en gaan we cookieloos de toekomst in.

Tijdens dit webinar neemt marketing-expert Martijn Drijver je mee in de nieuwe mogelijkheden en kun je vragen stellen over Google Analytics 4.

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Webinar: Google Analytics 4: what’s new?

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)