Webinar: Aan de slag met Graphic Design

In dit webinar leert grafisch ontwerper Marieke Riks je de basisprincipes van graphic design. Learn by doing!

“Learn by doing!”

Georganiseerd door

Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Wil jij aan de slag met graphic design? Welke kant je als graphic designer ook opgaat, je boodschap communiceer je altijd met een visuele compositie. Je gebruikt een samenspel van typografie, beeld, kleur en vorm om je kijkers concrete informatie of het juiste gevoel te geven. Elk van deze onderdelen brengt zijn eigen emotie en stemming over.

Maar hoe zorg je ervoor dat je het juiste gevoel meegeeft? Grafisch ontwerper en trainer Marieke Riks vertelt je hier alles over. In dit gratis webinar geeft ze je inzichten en handvatten om je eerste stappen te zetten in de wereld van Graphic Design.

Over de host

Marieke Riks

Marieke is een allround freelance art director, grafisch ontwerper en visual designer. Huisstijlen en online uitingen ontwerpen, tijdschriften bedenken en ontwikkelen, beeldredactie: ze doet het allemaal. Met haar ervaring en enthousiasme gidst Marieke je langs alle onderdelen van grafisch ontwerpen en visual design. Je leert veel, doet inspiratie op én gaat tijdens de training gelijk aan de slag met je splinternieuwe kennis.

Webinar: Aan de slag met Graphic Design

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)