Webinar: Hybride samenwerken

In dit webinar delen trainers Yuen Yen en Jing hun ervaringen met samenwerken op afstand. Zo kan iedereen met plezier online, offline én hybride samen

“Er bestaat geen ‘one-size-fits-all’. ”

Georganiseerd door

Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Jij hebt intussen al heel wat maanden thuisgewerkt. Je staat er misschien niet bij stil: maar we gaan steeds meer naar hybride werksituaties toe. Sommigen collega’s zijn samen op het kantoor, terwijl andere collega’s op een thuiswerkplek werken. Dat is wennen, maar ondertussen gaat het werk gewoon door. Een goede mix van online en fysiek ontmoeten en vergaderen is dan heel belangrijk. Maar hoe zorg je ervoor dat de teamspirit gezond blijft? En dat het team ook productief is?

Samenwerken krijgt een nieuwe definitie. Je openstellen voor technische foefjes en mogelijkheden is een goede eerste stap, maar de grote uitdaging zit in de nieuwe manier van omgaan met je teamleden.

Trainers Yuen Yen en Jing hebben in de afgelopen periode veel ervaring opgedaan in het leiden van allerlei verschillende meetings: online, offline, thuiswerk, synchroon en asynchroon. Ze delen de belangrijkste lessen met je in dit webinar, zodat iedereen met plezier hybride kan samenwerken.

Over de host

Yuen Yuen & Jing

Yuen Yen (foto) is een zelfstandige facilitator Design Thinking, met werkervaring in de ICT-sector, rijksoverheid en serious gaming. Ze is klassiek en universitair geschoold, maar heeft misschien wel meer geleerd van kansen pakken, proberen en – vooral – falen. Tijdens haar trainingen vertelt ze in geuren en kleuren over haar eigen missers. Verder laat ze zien hoe je met een play-mindset en een lichte, luchtige aanpak Design Thinking leert kennen en toepassen. Jij weet al heel veel. Yuen Yen helpt je dat eruit te halen, en iets concreets te creëren. Zo word je de eigenaar van je eigen leerproces en resultaten. Als zelfstandig ontwerper ontwikkelt én begeleidt Jing digitale sessies op maat. Denk aan workshops, hackathons en brainstorms. Dat doet ze voor uiteenlopende klanten, zoals de VPRO en hogeschool InHolland. In haar designs maakt ze graag een knipoog, en ook in haar trainingen móet gelachen worden. Is Jing niet aan het werk, dan kookt ze ‘bizar veel’: als ambitieuze hobbykok probeert ze zelfs haar stadstuin om te toveren tot een eetbaar paradijs.

Webinar: Hybride samenwerken

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)