Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Webinar: Innoveren met online presenteren

Mandy Schild neemt je mee in het neerzetten van een knallende online presentatie. Zo maak je impact en creëer je een memorabele performance.

“Maak impact met een memorable performance.”

Georganiseerd door Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Online presenteren: het afgelopen jaar ben jij er vast niet onderuit gekomen! En het lijkt misschien simpel, maar er komt meer bij kijken dan je in de eerste instantie zou denken. Tijdens een online presentatie kun je nu eenmaal minder gebruik maken van je lichaamstaal en zal je jouw stem anders moeten inzetten dan wanneer je live presenteert. En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van je camera, het licht en de slides?

Als we een presentatie moeten maken, zijn we geneigd om voor de reguliere tools als PowerPoint en Google Slides te kiezen. Maar wist je dat er ook heel wat andere tools zijn waar je een aantrekkelijke presentatie mee kunt vormgeven?

In dit webinar neemt presentatie-expert Mandy Schild je mee in het neerzetten van een knallende online presentatie. Van het design van je slides tot aan het presenteren ervan. Je wilt immers wel écht impact kunnen maken en een memorabele performance creëren, toch? Ga aan de slag met jouw online performance (en die van jouw team) en leer presenteren als een professional.

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Webinar: Innoveren met online presenteren

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)