Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Webinar: Meer resultaat uit Google Ads

Leer van Google-connaisseur Jeroen de Koning hoe je je Google Ads campagnes inricht voor optimaal resultaat.

“Behaal optimaal resultaat!”

Georganiseerd door Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Heb je een website, dan wil je online goed vindbaar zijn. Met een ontelbare hoeveelheid aan concurrentie is dat soms best lastig. Google Ads kan een uitstekend middel zijn om bekendheid te genereren en meer bezoekers naar je website te trekken. Door middel van verschillende biedstrategieën en het kiezen van relevante zoekwoorden, zorg jij dat je site zichtbaar is. Dit is alleen niet zo makkelijk! Je moet je Ads-campagne namelijk zorgvuldig inrichten, anders loop je het risico dat je veel geld investeert waar je weinig voor terugkrijgt.

Leer in dit webinar van Google-connaisseur én trainer Jeroen de Koning hoe je met de biedstrategieen omgaat en welke advertentie soort je het best kunt inzetten: beeld of tekst. Aan de hand van best practices leer jij hoe je je ads-campagne inricht voor optimaal resultaat.

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Webinar: Meer resultaat uit Google Ads

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)