Webinar: Productiever werken met Photoshop, Illustrator en InDesign

In dit webinar leer je van Adobe-goeroe Jenne Hoekstra hoe je met de kunstmatige intelligentie van Adobe Sensei het werken met deze softwarepakketten

“Is jouw werk content aware?”

Georganiseerd door

Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Photoshop, Illustrator en InDesign vormen al decennia de industriestandaard voor grafisch ontwerp en vormgeving. In dit webinar leer je hoe de kunstmatige intelligentie van Adobe Sensei het werken met deze softwarepaketten nog productiever en leuker maakt.

Met behulp van de AI worden tijdrovende klusjes makkelijker, zodat jij meer tijd hebt om creatief te zijn. Denk aan super snelle retouchering van foto’s (content aware fill) in Photoshop, het automatisch kaderen van een onderwerp (content aware fit) in InDesign en vormherkenning (global editing) in Illustrator. Adobe-goeroe Jenne Hoekstra vertelt je in dit webinar alles over de mogelijkheden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotomontage, grafisch ontwerp en vormgeving met behulp van kunstmatige intelligentie.

Over de host

Jenne Hoekstra

Jenne is afgestudeerd aan de Kunstacademie. Hij maakt en bewerkt foto’s en tekeningen voor particulieren, bedrijven, instellingen en evenementen. Daarnaast is-ie als docent, beoordelaar en ontwikkelaar verbonden aan verschillende opleidingsinstituten, waaronder het onze. Volg je een training van Jenne? Reken dan op praktische oefeningen, direct nuttige lessen en de begeleiding van een ervaren vakprofessional – die in z’n vrije tijd trouwens graag mediteert, hardloopt en kitesurft.

Webinar: Productiever werken met Photoshop, Illustrator en InDesign

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)