Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Webinar: Productiever werken met Photoshop, Illustrator en InDesign

In dit webinar leer je van Adobe-goeroe Jenne Hoekstra hoe je met de kunstmatige intelligentie van Adobe Sensei het werken met deze softwarepakketten

Spreker

“Is jouw werk content aware?”

Over het event

Photoshop, Illustrator en InDesign vormen al decennia de industriestandaard voor grafisch ontwerp en vormgeving. In dit webinar leer je hoe de kunstmatige intelligentie van Adobe Sensei het werken met deze softwarepaketten nog productiever en leuker maakt.

Met behulp van de AI worden tijdrovende klusjes makkelijker, zodat jij meer tijd hebt om creatief te zijn. Denk aan super snelle retouchering van foto’s (content aware fill) in Photoshop, het automatisch kaderen van een onderwerp (content aware fit) in InDesign en vormherkenning (global editing) in Illustrator. Adobe-goeroe Jenne Hoekstra vertelt je in dit webinar alles over de mogelijkheden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotomontage, grafisch ontwerp en vormgeving met behulp van kunstmatige intelligentie.

Organistor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Aanwezige bedrijven

Overzicht

Programma

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Webinar: Productiever werken met Photoshop, Illustrator en InDesign

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)