Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Webinar: Professioneel video bewerken en kleurcorrecties in Davinci Resolve

Van importeren tot kleurbewerking; in dit webinar neemt videoproducent Moen Poeran je in vogelvlucht mee door de basispricipes van Davinci Resolve.

“Leer & creëer.”

Georganiseerd door Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

DaVinci Resolve is al jaren een professioneel softwareprogramma voor kleurcorrecties in video’s, maar het programma wordt steeds populairder nu je er ook in kunt video bewerken. Het wordt gebruikt door zowel professionals als amateurs. DaVinci Resolve is makkelijk en eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat je video’s een hoogwaardige productie bereiken. Er is een gratis en een betaalde versie, maar de gratis versie is al extreem uitgebreid. 

In dit webinar neemt videoproducent en trainer Moen Poeran je in vogelvlucht mee door de software. Hij laat de basisprincipes zoals importeren, exporteren gereedschappen, geluidsbewerking, monteren, teksten en kleurbewerking zien.

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Webinar: Professioneel video bewerken en kleurcorrecties in Davinci Resolve

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)