Webinar: Van chaoot naar meester in structuur

Structuurcoach en trainer Salina van den Nieuwenhuizen geeft je in dit webinar praktische tips voor meer structuur in je leven.

“Meer structuur in je leven?”

Georganiseerd door

Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

In ons brein is erg veel aan de hand. Zo zijn er functies die ervoor zorgen dan je bepaalde handelingen heel goed kunt of juist minder. Bijvoorbeeld plannen, organiseren en dingen onthouden. Dit noem je de executieve functies. Aan de hand van 11 schakelingen in je hoofd, geeft structuurcoach en trainer Salina van den Nieuwenhuizen je praktische tips om deze functies meer te gebruiken, te verbeteren of te accepteren zoals ze zijn. Na het webinar kun je direct aan de slag om een overzichtelijker en bewuster leven te leiden.

Over de host

Salina van den Nieuwenhuizen

Zeg je ‘gestructureerde chaos’, dan zeg je ‘Salina’. In haar brein gebeurt altijd van alles tegelijk, waardoor ze dingen soms anders aanpakt dan de wereld voorschrijft. Vaak leidt dat tot originele oplossingen waar ook anderen iets aan hebben. Salina’s cv is behoorlijk divers: ze begon als ondernemer in de beautybranche, maar combineerde dat met verschillende banen in de hypotheeksector én een aantal opleidingen. Nadat ze haar schoonheidssalon had verkocht, begon ze haar eigen coachingspraktijk. Nu helpt ze ondernemers en ondernemende types die ‘chronische chaos’ ervaren, met veel warmte en humor hun eigen structuur te vinden.

Webinar: Van chaoot naar meester in structuur

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)