Webinar: van idee naar wireframe met Figma

In dit webinar leert ux-designer Marlon Augustijn je hoe je ideeën effectief om kunt zetten naar wireframes met Figma.

“Wireframes zijn onmisbaar. ”

Georganiseerd door

Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Wireframes zijn onmisbaar. Ze maken het mogelijk om jouw idee snel te visualiseren, een nieuwe navigatie te toetsen en om draagvlak in te winnen binnen je team. Of het nu een klein deel van een app betreft of de navigatie van een complete website, wireframes zijn je beste vriend.

In dit webinar loopt UX-designer en trainer Marlon Augustijn met je door de Figma tools die je in staat stellen om snel een wireframe flow op te zetten. Ook legt hij uit hoe je je wireframes omzet naar een werkend prototype dat je kunt presenteren aan stakeholders of collega’s.

Over de host

Marlon Augustijn

Marlon is UX-designer met een achtergrond in webdesign en zoekmachineoptimalisatie. Hij staat al bijna tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met advies over conversie, SEO, UX en visual design helpt hij organisaties en ondernemers online te groeien. Én helpt hij zijn cursisten met z’n kennis en ervaringen bij verschillende trainingen op weg in het vak van UX Design.

Webinar: van idee naar wireframe met Figma

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)