Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Webinar: Verhoog je conversies met neuromarketing

Leer hoe je wetenschappelijk onderbouwde keuzes maakt binnen jouw gehele customer journey!

“Prikkel je klant!”

Georganiseerd door Competence Factory

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden ze cursisten voor op hun future jobs, en werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Over het event

Dagelijks worden we overladen met marketingprikkels. Prikkels die ons vertellen: bekijk deze advertentie, open deze mail, bekijk de landingspagina, schrijf je in voor dit webinar, voeg dit product toe aan je winkelwagentje, en ga zo maar door. Iedere prikkel spoort ons aan tot het veranderen van ons gedrag: van niet klikken naar wel klikken, van niet kopen naar wel kopen. De marketeer staat voor de grote uitdaging om binnen iedere prikkel binnen ieder punt van die klantreis continue te overtuigen, onzekerheid weg te nemen en te stimuleren om de volgende stap te nemen. Laten we eerlijk zijn; dat valt niet mee!

Door inzet van modellen die ons helpen met gedragsverandering en door inzet van psychologische overtuigingsprincipes kun je daar voor jezelf een methode in aanbrengen waardoor je hier succesvol in wordt. Een methode waarbij je shift van onderbuikgevoel naar wetenschappelijk onderbouwde keuzes en waarbij je gegarandeerd resultaat behaalt.

In het webinar:

  • Bespreken we waarom we irrationele keuzes maken (ja, jij ook)
  • Behandelen we aan de hand van cases vijf psychologische technieken die je zelf direct kunt toepassen binnen de gehele klantreis (meer dan Cialdini)
  • Leer je hoe je jouw vaste denkpatronen kunt doorbreken en nieuwe inzichten creëert (live opdracht)

Schrijf je gratis in voor het event

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de bevestiging per mail

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Webinar: Verhoog je conversies met neuromarketing

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)