Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Unieke beelden van een bijzonder Hoog Catharijne

Een bijna leeg Stationsplein 

Op deze unieke (drone)beelden van de nieuwe locatie van Space to Create is het bijna onwerkelijk om te zien hoe weinig mensen je op het Stationsplein ziet. Soms was het plein zelfs nagenoeg leeg! Iedere dag zien we gelukkig meer mensen en hopelijk kunnen we snel weer kijken naar het drukst bezocht plein van Nederland.

88 miljoen mensen per jaar

Jaarlijks bezoeken zo’n 88 miljoen mensen het Utrecht CS, dat zijn wel 250.000 mensen per dag! Space to Create is straks vanuit de stationshal goed te zien. Deze visuele aanwezigheid van Space to Create zal het gemak en vindbaarheid voor nieuwe bezoekers sterk vergroten.

Events op centrale locatie 2 tot 3 keer drukker bezocht


Klanten van Space to Create hebben een 2 tot 3 x hogere bezoekers aantallen als ze een event op een centrale plek organiseren. Vooral de centrale ligging voor evenementen in de avond avond verlaagt de drempel voor veel mensen. Deelnemers hoeven ‘s avonds niet meer over straat en lopen zo hun trein in. Dat is wel zo veilig!


Hieronder zijn unieke beelden te zien van een bijzonder rustig Hoog Catharijne

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Unieke beelden van een bijzonder Hoog Catharijne

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)